Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–2

Φάση από τον αγώνα


Εξαιρετική, γεμάτη πάθος αναμέτρηση έγινε στο τοπικό ντέρμπυ του Λαυρίου, μεταξύ Λαυρεωτικής και Ολυμπιακού Λαυρίου, που έληξε 2-2 αφού η γηπεδούχος Λαυρεωτική προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο. Στο συγκλονιστικό παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση και οι αποβολές παικτών! Ήταν ένα ματς-θρίλερ, που κρίθηκε στο 90’.
Οι αντίπαλοι διατήρησαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο περίπου. Η Λαυρεωτική κυριάρχησε στο πρώτο 45λεπτο που είχε με το μέρος της και τον ισχυρό άνεμο. Όμως, οι παίκτες της έχασαν την ψυχολογία τους μετά την απώλεια πέναλτυ στο 69’… Ο Ολυμπιακός έδειξε στοιχεία των πραγματικών του δυνατοτήτων στο β’ μέρος, που κατάφερε να ισοφαρίσει.
Η Λαυρεωτική με κορυφαίο τον αγέραστο Κοντογιάννη, άνοιξε το σκορ στο 8’ όταν ο Κοντογιάννης σε τετ-α-τετ νίκησε με πλασέ τον Καραμολέγκο (1-0). Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 25’ με τρομερό σουτ του Γιαχάεβ εκτός περιοχής (2-0).
Με την ψυχολογία στα ύψη, η Λαυρεωτική μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και μέχρι το 65’ το ματς κυλούσε αμφίρροπο, καθώς είχε βελτιωθεί και ο Ολυμπιακός, έχοντας τώρα με το μέρος του τον αέρα. Στο σημείο αυτό, δημιουργήθηκε ένταση στο ντέρμπυ για δύο αποβολές παικτών, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.
Ο Παπαδόπουλος στο 66’ κτύπησε αθέλητα με αγκωνιά τον Βίλα, ο οποίος αντέδρασε βρίζοντας και χειρονομώντας. Απεβλήθησαν άμεσα και οι δύο με κόκκινη κάρτα. Το επεισόδιο παραλίγο να μεταβληθεί σε σύρραξη μεταξύ όλων των παικτών αλλά και των θεατών στις κερκίδες. Απειλήθηκε διακοπή του αγώνα και τα πράγματα ηρέμησαν σύντομα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Μόλις το ματς ξανάρχισε (69’), η Λαυρεωτική έχασε τεράστια ευκαιρία νε προηγηθεί με 3-0, όταν ο Κοντογιάννης κέρδισε πέναλτυ από τον Μούργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χάλαρης και ο τερματοφύλακας Καραμολέγκος με εξαιρετική απόκρουση απεσόβησε την παραβίαση της εστίας του! Πρέπει να είναι το 6ο πέναλτυ της περιόδου, που δεν κατάφερε να σκοράρει η Λαυρεωτική!
Μετά απ’ όλες αυτές τις φάσεις και την εξέλιξη της αναμέτρησης, λίγοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να ισοφαρίσει στο τελευταίο 15λεπτο. Κι όμως, αυτό έγινε: Στο 76’ ο Παπαγεωργίου με προβολή, σε «γέμισμα» από εκτέλεση φάουλ και άστοχη έξοδο του Λάμπρου, μείωσε 2-1. Και στο 90' ο Ζουμάς με δυνατό ευθύβολο σουτ ισοφάρισε 2-2!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Σπυρόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Μακρής (82' Ασλάνι), Χάλαρης, Πώχος, Παντελιάς, Μιχαηλίδης (46' Χουσεΐν), Α. Γιαχάεβ, Παπακωνσταντίνου (76' Τζώρας), Τσιριγώτης, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης (77' Ζουμάς), Τσίκλος, Γκριμέκης (46' Σπυρόπουλος), Μπουτσάι, Μπεργιάννης, Έλενας, Παπαγεωργίου, Βίλα, Βελετάκος (46' Μούργος).
* Το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω αργοπορίας στην άφιξη του ορισμένου ιατρού αγώνα.
* Σε δήλωσή του ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ολυμπιακού Λαυρίου Βαγγέλης Καραμολέγκος, τόνισε: «Μεγάλο μπράβο αξίζει στην ομάδα μας Ολυμπιακό Λαυρίου, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 είχε το σθένος να το κάνει 2-2! Σήμερα πραγματικά οι παίκτες μας μάτωσαν για την φανέλα. Περαστικά στον Βασίλη Βίλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money