Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–3




Δίκαιη και μεγάλη νίκη του Κορωπίου στην Κερατέα επί του Κεραυνού. Ήδη το Κορωπί πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς πίσω από την Θύελλα, την οποία έχει νικήσει στην μεταξύ τους συνάντηση.
Δεν έγινε καλό παιχνίδι στην Κερατέα αλλά και το 0-3 ήλθε πολύ πιο δύσκολα απ' ότι φαίνεται. Η κλασσική αναμέτρηση των δύο ομάδων εξελίχθηκε όπως όλα σχεδόν τα ντέρμπυ. Μἀλιστα, η δύναμη περίσσεψε σε ορισμένες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να γίνει 8λεπτη διακοπή του αγώνα στο 44’ όταν ο Κ. Λυμπερόπουλος των γηπεδούχων έκανε δυνατό φάουλ σε δύο αντιπάλους του (πρώτα στον Σκαβάρα και μετά στον Γιαχάεβ). Ο Σκαβάρας του ζήτησε τον λόγο και ακολούθησε σύρραξη παικτών, καθώς το επεισόδιο διαδραματίσθηκε πολύ κοντά στους πάγκους. Ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο ταραξίες (Κ. Λυμπερόπουλο και Σκαβάρα), κι έδειξε κίτρινες κάρτες σε δύο ακόμη, αφήνοντας τις ομάδες με 10 παίκτες.
Πάντως, η διαφορά ποιότητας και οργάνωσης του Κορωπίου ήταν εμφανής, γι’ αυτό και η νίκη του κρίνεται δίκαιη.
Το παιχνίδι είχε ελάχιστες καλές φάσεις στο α’ ημίχρονο. Στο 8’ ο Σκαβάρας έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς ο Χαντζαράς απέκρουσε εξ επαφής το κοντινό πλασέ του! Στο 16’ ακυρώθηκε γκολ οφ-σάιντ του Ματσάγγου και στο 35' ο Χανιώτης σε καλή θέση, δεν βρήκε την μπάλλα για να σκοράρει!
Την σημαντικότερη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στο 43’. Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μιχάλη σε κτύπημα κόρνερ, έδωσε την δυνατότητα στον Πρίφτη να κάνει σουτ μέσα από την περιοχή στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης, αμυντικοί να διώξουν την μπάλλα σχεδόν επί της γραμμής σε νέο σουτ του Μεγαγιάννη.
Ένα λεπτό αργότερα (ουσιαστικά στην αντεπίθεση του Κορωπίου στην χαμένη ευκαιρία με το δοκάρι του Κεραυνού), ο Σκαβάρας ζήτησε τον λόγο από τον Κ. Λυμπερόπουλο για τα δυνατά μαρκαρίσματα του τελευταίου στον ίδιο τον Σκαβάρα αρχικά και στον Γιαχάεβ στην συνέχεια, με συνέπεια οι δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια και να γίνει οκτάλεπτη διακοπή του αγώνα! Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των πάγκων των δύο ομάδων! Επακόλουθο ήταν η αποβολή των 2 παικτών όπως γράψαμε παραπάνω.
Το β’ ημίχρονο προσέφερε ελαφρώς καλύτερο θέαμα. Οι ομάδες μπήκαν δυνατά και διεκδίκησαν με μεγαλύτερη διάθεση ένα γκολ.
Στο 49’ ο Μπουτσάι πήρε πάσα από τον Κατσίκη μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ κοντράρησε τελευταία στιγμή σε αμυνόμενο!
Στο 53’ το Κορωπί κατάφερε να πετύχει το 0-1, μετά από καλή προσπάθεια και σέντρα του Γιαχάεβ στον Χανιώτη, ο οποίος με άψογο πλασέ σκοράρησε.
Ο Κεραυνός στην συνέχεια πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι «στερέωσαν» την νίκη τους στο 81’, όταν ο Πάντου έκανε μεγάλη σέντρα (35 μέτρων) και ο Γιαχάεβ με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.
Σε κτύπημα φάουλ του Πρίφτη στο 86', ο Ρώμας έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ (μάλιστα στην φάση αυτή ζήτησε και πέναλτυ) ενώ στο 87’ ο Μπουτσάι έκανε σουτ πάνω στον τερματοφύλακα Μιχάλη. Τέλος, στο 91’ ο Μαρινάκης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, πέτυχε το 0-3.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Μπουξμπάουμ.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου (57' Εφραιμίδης), Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Μπουτσάι, Κατσίκης, Σεΐτι, Κ. Λυμπερόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Μπανάι (46' Γ. Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Πλάτανος, Αλεξίου (74' Μαρινάκης), Χανιώτης, Β. Γιαχάεβ (85’ Κερμέζο), Σκαβάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money