Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Η έλλειψη οργάνωσης και λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, έγινε -πολύ καθαρά- ορατή στην ετήσια εκδήλωση και κοπή της πίτας της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/2 στο Μενίδι, στην αίθουσα «Χρυσό Ελάφι».

Πολλά σωματεία δεν παρευρέθησαν, ουσιαστικά διαμηνύοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ανατολικής Αττικής και γενικά επικράτησε υποτονική ατμόσφαιρα, που δεν συνάδει με την αντίληψη –σε τέτοιες περιπτώσεις- περί εορταστικού κλίματος.

Με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση καμιά 30αριά σωματεία ενώ κυκλοφόρησε η φήμη ότι το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Φλαμπούρης μαζεύει υπογραφές για την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των σωματείων – μελών της ΕΠΣ για άγνωστο λόγο! Πάντως ο ίδιος, ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, θριαμβολόγησε δικαιολογημένα για την πρόκριση της Μικτής παίδων στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΟ αλλά δεν ανέφερε κουβέντα για την «απομάκρυνση» του προπονητή Λουκά Αντωνολουκά από την θέση του υπευθύνου της συγκεκριμένης Μικτής, για λόγους που μόνο ο πρόεδρος της Επιτροπής γνωρίζει…

Υπό αυτές τις συνθήκες αρκετά σωματεία δεν θεώρησαν επιβεβλημένο να παραστούν στην εκδήλωση. Παράλληλα, υπήρξαν και οι δικαιολογημένα απόντες, παράγοντες των σωματείων του δήμου Ωρωπού (με εξαίρεση τον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου, που παρευρέθη), οι περισσότεροι των οποίων μετείχαν στα επεισόδια των διοδίων Αφιδνών (το απόγευμα της Κυριακής 9/2) και βρίσκονταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων… Άλλοι ως κρατούμενοι και άλλοι ως συμπαραστάτες τους. Μεταξύ των κρατουμένων, ήταν και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Θωμάς Ρούσσης!


Μεγάλο πρόβλημα η βία 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ στον σύντομο χαιρετισμό του –εκτός των ευχών- εστίασε στα κρούσματα βίας που συμβαίνουν όλο και περισσότερα στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής. Επέμεινε ότι πρέπει να απομονώνονται οι ταραξίες και οι παράγοντες των σωματείων –με κάθε τρόπο- να απομακρύνουν τα στοιχεία εκείνα που γνωρίζουν ότι πηγαίνουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν επεισόδια. Αλλιώς, τόνισε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή θα επιβάλλει τις βαρύτερες των ποινών που προβλέπονται από τον ΚΑΠ.


Απονομές και απορίες
Ακολούθησε απονομή κυπέλλων στις πρωταθλήτριες και κυπελλούχες ομάδες της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 και τιμητική βράβευση στον μεγάλο κανονιέρη των ελληνικών γηπέδων Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος στα δυό λόγια που είπε, εξέφρασε δικαιολογημένη απορία για την απουσία από την εκδήλωση εκπροσώπων της ΕΠΟ και άλλων ΕΠΣ. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ Ανδρέας Μπέτσης, διάβασε αμέσως μετά χαιρετισμό που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Με καθυστέρηση προσήλθαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Δημήτρης Βελτανιώτης και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Λίτσας, επειδή βρίσκονταν στην Ευελπίδων! Παρών, μεταξύ άλλων, ήταν επίσης ο πρώην πρόεδρος Φώτης Μαγουλάς. Σύντομο χαιρετισμό στα σωματεία απηύθυνε και η πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής δικηγόρος κ. Μαρία Γρατσία. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money