Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΔΗΣ



Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/2 ο Γιώργος Τασίδης, ιδρυτής και πρόεδρος της Δόξας Ποντίων Αχαρνών. Ο 56χρονος παράγοντας έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του, παίζοντας με τον σκύλο του, που είχε για φύλακα του παρακείμενου μαγαζιού του! Ο Τασίδης (γνωστότερος με το υποκοριστικό Τζούλης) διατηρούσε ψιλικατζίδικο στην περιοχή Αγ. Πέτρου και Παύλου Αχαρνών, όπου διέμενε κιόλας. Άφησε πίσω του την γυναίκα του και μία κόρη 25 ετών.
Ήταν ένας ωραίος φίλαθλος, ήρεμος και γαλήνιος άνθρωπος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του. Ίδρυσε τον Α.Ο. Δόξα Ποντίων Αχαρνών προ 25ετίας και από τότε ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου. Την τελευταία δεκαετία συνεργάσθηκε στενά με τον φίλο του Βαγγέλη Ντόνα, ο οποίος εκτελεί μέχρι σήμερα χρέη προπονητού των ομάδων ανδρών και υποδομών.
«Δεν πιστεύω να υπήρξε πιο καλός και καθαρός παράγων στον χώρο του ποδοσφαίρου», μας είπε ο Β. Ντόνας και πρόσθεσε: «Τώρα που η ομάδα μας έμεινε ορφανή, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των φίλων της περιοχής και της ΕΠΣΑΝΑ για να σταθούμε στα πόδια μας».
Η κηδεία του Γιώργου Τασίδη θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη.
Τα συλλυπητήρια της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ εξέφρασε ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού παράγοντα Γιώργου Τασίδη, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money