Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

B2: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 8-0: Το πρώτο γκολ της συνάντησης από τον Δάβαρη

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4–1
Εμφανώς ανώτερος ο Κουβαράς, Με δύο τέρματα στην εκπνοή του παιχνιδιού, ξεπέρασε και το εμπόδιο του Φοίβου με 4-1.
Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν «σκληρά καρύδια», καθώς μείωσαν σε 2-1 και κρατούσαν το σκορ αυτό, απειλώντας με αντεπιθέσεις μέχρι το 85’. Τότε οι γηπεδούχοι του Κουβαρά κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε άουτ ο Λιάπης.
Όμως αμέσως μετά (87’) ο Αντ. Κερμέζο και ο Αλεξίου (89’) σημείωσαν ωραία τέρματα και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-1.
Το 1-0 πέτυχε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ ο Λιάπης στο 13’ και το 2-0 ο Αντ. Κερμέζο στο 31’. Ο Φοίβος μείωσε 2-1 με σκόρερ τον Γούτο στο 57’.
Ο Κουβαράς είχε και δύο δοκάρια, με τον Αντ. Κερμέζο στο 34’ και τον Παπανικολάου στο 71’.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πανούτσος, Ντόστης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Ελευθερίου, Αθ. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης (70' Μπίκλης), Λιάπης, Αναγνώστου, Αντ. Κερμέζο (67' Χατζηκοκολάκης), Αλεξίου, Παπανικολάου (80' Άγγ. Κερμέζο), Χρ. Δημητρακόπουλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζακίδης, Γιουλάτος, Ο. Παρόλας, Σώκος, Μηλιαράκης, Δ. Παρόλας, Σιμόνι, Λάππας, Μπολέτσης, Γούτος, Μανδυλάρης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 8–0
Ξέσπασε ο Σαρωνικός και διέλυσε τον Μαύρο Αετό με 8-0! Για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, ο χαρακτηρισμός ήταν: «Οκτώ και λίγα ήταν»! Το παιχνίδι δεν αξίζει αναφοράς αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά «ανύπαρκτοι» στον αγωνιστικό χώρο! Επρόκειτο για «άλλη» ομάδα από εκείνη που εμφανίσθηκε σε προηγούμενα ματς.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 14’ Δάβαρης.
2-0: 20’ Ι. Κετέογλου.
3-0: 43’ Ζντράβα.
4-0: 52’ Κάππος.
5-0: 60’ Κοντζιάς.
6-0: 62’ Κάππος.
7-0: 70’ Αλεξίου.
8-0: 75’ Αλεξίου.
Ο διαιτητής Απ. Παπαδόπουλος ((Κάλλης, Βάλλας) ευτυχώς σφύριξε την λήξη πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 45λεπτο του β’ μέρους…
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Παπαϊωάννου, Νούρια, Μπούκης, Ζουμπουρλής, Κοντζιάς, Ι. Κετέογλου, Ζντράβα (46’ Ευαγγελινός), Κάππος (65’ Ζώκος), Δάβαρης (60’ Μαλατάνος), Αλεξίου, Ναυπλιώτης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Σε περίπτωση ήττας της Βουλιαγμένης, το φάσμα του υποβιβασμού ήταν ορατό για την ομάδα του φημισμένου παραλιακού δήμου. Ωστόσο, μετά την νίκη της 1-0 επί της Άνοιξης, τίποτε ακόμη δεν κρίθηκε. Η Άνοιξη δεν ήταν καλή και ηττήθηκε από βασικό αντίπαλο στην κούρσα για την παραμονή…
Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά τους κυρίευσε το άγχος, με αποκορύφωμα την απώλεια πέναλτυ στο 36'. Το εκτέλεσε ο Πάππα, τον «ψώνισε» κι απέκρουσε προσωρινά ο Μουλάς, η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας!
Στο β' ημίχρονο πάλι η Βουλιαγμένη έδειξε να θέλει περισσότερο την νίκη. Δημιούργησε 1-2 ευκαιρίες χωρίς τελικό αποτέλεσμα αλλά καθώς η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο Βάρης, περίμεναν να δουν τουλάχιστον ένα γκολ! Τελικά, ο Χάλαρης στο 65’ με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Λιόλιου, πέτυχε το 1-0.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Πανούτσος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Μάστορας, Ρόθος (46' Σ. Λιόλιος), Πάππα, Τσούνης, Μπεγκάι (46' Μισαηλίδης), Χάλαρης, Κολώνιας, Προβίδας, Μπάμπα (72' Τσιρλής), Τσιβίκης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος (82' Σταυράτης), Κολώτας, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαρκίδης, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Βλάχος (77' Νίκας), Λαγαστής (65' Ντεληφιλιππίδης), Δανίκας.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1
Δυνατό παιχνίδι μα πολλές προσωπικές διαμάχες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το Καπανδρίτι προηγήθηκε και η Άρτεμις ισοφάρισε με σκόρερ τον Λένο. Στο 89’ απεβλήθη ο Τσουκαλάς για εξύβριση του διαιτητή. Στο τέλος υπήρξαν παρεξηγήσεις και παρολίγο η κατάσταση να εκτραχυνθεί, καθώς κάποιοι νεαροί παίκτες που μιλούσαν σε ξένη γλώσσα ήλθαν στα χέρια και μόνο μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων επήλθε σχετική ηρεμία και η αποστολή της Αρτέμιδος αποχώρησε…
Διαιτητές: Δραγάτης – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σωτήρχος, Σπ. Τσαλίδης, Ε. Αθανασόπουλος (82’ Μπύρωσης), Σινγκ (80’ Ν. Μελίρας), Καραμπιτιάνης, Ζαμπουράς (67’ Σδράλιας).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αβδελάς (79’ Βογιατζόγλου), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Διαμάντης (64’ Γεωργίου), Λένο, Τσούκα, Τσουκαλάς, Δαρβής.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–2
Τα Καλύβια προηγήθηκαν στο Συκάμινο με 2-0 αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και παραλίγο να χάσουν κιόλας, αφού οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ ημίχρονο, ισοφάρισαν και εδικαιούντο ακόμη και την νίκη! Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των γηπεδούχων, με την λήξη του αγώνα 4 «φίλαθλοι» των Καλυβίων και ο ποδοσφαιριστής Μιλούκα που είχε αντικατασταθεί, δημιούργησαν επεισόδιο στην εξέδρα, έβρισαν αντίπαλους παίκτες και οπαδούς, κατέστρεψαν μέρος του συρματοπλέγματος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου και με τον τρόπο τους έδειξαν στους ντόπιους φιλάθλους ότι δεν δέχθηκαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού!
Η ομάδα των Καλυβίων σημείωσε το 0-1 με τον Χασουράκη στο 4’ και το Συκάμινο κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Κατερίνη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στην ακύρωση του τέρματος αυτού δημιουργήθηκε ένταση και το ματς διεκόπη για λίγο επειδή οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να ρίξουν νερό στον βοηθό Φύτρο!
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια έκαναν το 0-2 στο 74’ με σκόρερ τον Γκίνη. Όμως στο 80’ το Συκάμινο κέρδισε πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Παπαβασιλείου, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτυ. Στην «εσχάτη των ποινών» ευστόχησε (82’) ο Δημητριάδης και μείωσε 1-2. Στο 88’ ο Καραμιχάλης ισοφάρισε 2-2 μέσα σε ζωηρές εκδηλώσεις των γηπεδούχων… Τα τελευταία λεπτά της συνάντησης εξελίχθηκαν σε τεταμένη ατμόσφαιρα και ο διαιτητής διέκοψε πάλι –για λίγο- τον αγώνα.
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Χιλάς, Φύτρος.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Γκανούδης, Τυροβόλης (65' Γκας), Τούκας (46’ Τσαγκαράκης), Δημητριάδης, Παπαπάνου, Τσαβντάροβ (70’ Παπαγάλος).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Μιλούκα (44’ λ. τρ. Σκιαδάς), Χασουράκης, Γκίνης (82’ Κόλλιας), Αντ. Οικονομίδης (52’ Δημ. Οικονομίδης), Καρελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money