Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 4

Σε επίσημη ανακοίνωση της Κίνησής τους, προέβησαν οι 4 αντιπολιτευόμενοι σύμβουλοι της ΕΠΣΑΝΑ. Στο κείμενο που διένειμαν τονίζουν τα ακόλουθα: 
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να κοινοποιήσουμε και επίσημα την κίνηση που πραγματοποιούμε για την αναγέννηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής. Επιχειρήσαμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας κατά τη διάρκεια της θητείας μας στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά η προσπάθειά μας “σκόνταψε” στην απροθυμία ορισμένων, γεγονός που μας υποχρέωσε να παραιτηθούμε από τις θέσεις μας.
Διακρίνοντας τις τρανταχτές αδυναμίες και γνωρίζοντας το παρελθόν αυτών που διοικούν τώρα και οι οποίοι, εξαρτημένοι από φαντάσματα του παρελθόντος, δεν είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες και να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής, πήραμε εμείς την απόφαση να δράσουμε.
Επιχειρούμε λοιπόν μια ανασύνταξη των δυνάμεων της ΕΠΣΑΝΑ, με στόχο να βγει η Ενωση από το αδιέξοδο που την έχουν οδηγήσει οι χειρισμοί κάποιων “παραγόντων” της και παράλληλα να περισώσουμε όσο κύρος της έχει απομείνει. Κύριο μέλημά μας είναι να επικρατήσει η αξιοκρατία και η ισονομία. Θα δουλέψουμε πάνω σ΄ αυτή την κατεύθυνση με διάρκεια και συνέπεια, έτσι ώστε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας.
Στο κάλεσμά μας συστρατεύθηκαν ήδη πολλά σωματεία - με τα οποία μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες και ταυτίστηκαν οι απόψεις μας - που απαιτούν άμεσα την αλλαγή. Η διενέργεια Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που αποτελεί το κυρίαρχο όργανο για τη λήψη αποφάσεων, αποτελεί μονόδρομο για την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
ΣΤ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ, Γ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ, Δ. ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ, ΓΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money