Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3–1




Καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ στην Παιανία, όπου ο Παμπαιανικός νίκησε 3-1 την Νίκη Δροσιάς. Στο α’ ημίχρονο η Νίκη έδειξε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει το τρίποντο… Παίζοντας πιο ουσιαστικά, κατάφερε να περιορίσει τον Παμπαιανικό σε παθητικό ρόλο. Μόλις στο 5’ ο Λιβαθινός συνδυάστηκε με τον Κιούρκο, ο οποίος έβγαλε σέντρα και ο Πιπέρας έπιασε κεφαλιά, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κασελούρης. Στο 12’ μακρινό σουτ του Λιβαθινού πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασελούρη. Στο 24’ ο Κιούρκος έκανε σέντρα και ο Πιπέρας ανατράπηκε από τον Κασελούρη. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παμπαιανικού. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Πιπέρας και σημείωσε το 0-1.
Στο 30’ ο Σέλβια έβγαλε ωραία σέντρα στον Μυρτάι, ο οποίος σούταρε κι απέκρουσε με τα πόδια ο Κατσέρης.
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να νικήσει και κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσει το αποτέλεσμα, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα του με τους Νικητές.
Στο 49’ μακρινό σουτ του Σέλβια έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσέρης. Στο 53’ ο Σέλβια πέρασε με ντρίμπλες τον Παναγιωτίδη, έβγαλε συρτή σέντρα και ο Ντούλας με προβολή σημείωσε το 1-1.
Μετά την ισοφάριση ο Παμπαιανικός πίεσε σε όλο το γήπεδο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νίκη. Στο 63’ ο Σέλβια ανετράπη εντός περιοχής από τον Παναγιωτίδη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και 2η κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Νίκης. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Σέλβια και πέτυχε το 2-1.
Στην συνέχεια ο Παμπαιανικός έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας χορταστικό θέαμα στους φιλάθλους του. Η Νίκη με παίκτη λιγότερο έμεινε σε ρόλο θεατή και όποια επιθετική ενέργεια προσπάθησαν οι παίκτες της, σταματούσε στην άμυνα του Παμπαιανικού. Στο 85’ ο Ντούλας έφυγε σε αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μυρτάι, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος - Ζέρβας, Βάλλας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης (90’ Κατσικώστας), Παπανίκου, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιασ. Λαλαούνης (89’ Ζάχαρης), Σερμπενιάδης(46’ Ντούλας), Στασινούλιας, Μυρτάι.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Μηλιώτης (46’ Παναγιωτίδης), Μπιτάκος, Πλατσιώτας, Μούρτης (66’ Τσίγκος), Λιβαθινός, Κιούρκος, Πιπέρας, Χ. Μπέτσης (57’ Ζερμπίνης), Δημητρίου.
* Στην ισοφάριση του Παμπαιανικού, ο σκόρερ Ντούλας πανηγύρισε σηκώνοντας τα χέρια στον ουρανό, αφιερώνοντας έτσι το γκολ στον αδικοχαμένο Παιανιώτη φίλο του Ηλία Ντόβα, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 39 ετών...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money