Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–0


Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση (2/10/2011) Παλληνιακού - Γλυκών Νερών


Δεν ήταν αυτή που λέει το σκορ, η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων… Οι αντίπαλοι είχαν καλή παρουσία και οι δύο αλλά ο Παλληνιακός κατάφερε στον συγκεκριμένο αγώνα να διατηρήσει την υπεροχή κατά διαστήματα και να αξιοποιήσει περισσότερες ευκαιρίες από τα Γλυκά Νερά, που προσπάθησαν να πετύχουν κάτι καλύτερο –κυρίως στο β’ ημίχρονο- αλλά δεν είχαν τύχη!
Το σκόρ άνοιξε στο 12’ ο Μητσιάρας με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από συνδυασμό Βασιλού – Σιάσιου και πάσα στον σκόρερ (1-0). Το 2-0 έγινε στο 70’ με κάθετη μπαλλιά του Μητσιάρα στον Βασιλό και πλασέ του τελευταίου. Πάλι ο Βασιλός έδρασε στο 89’ και σημείωσε με πλασέ το 3-0, ύστερα από γύρισμα του Καλούδη.
Στο μεταξύ τα Γλυκά Νερά είχαν καλές ευκαιρίες με τους Καραμανίδη (α’ μἐρος), Κουτρουμάνο, Μουτζακά και Θεοφάνους (β’ μέρος) ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν ακόμη με τελικές προσπάθειες των Μπερέτη (απεκρούσθη στην γραμμή τέρματος), Βασιλού (τετ-α-τετ) και Μητσιάρα.
Το σκορ γενικά είναι βαρύ για τα Γλυκά Νερά αλλά και ο Παλληνιακός έπαιξε με διάθεση και –επιτέλους- βρήκε …δίχτυα!
Διαιτητές: Μανιώτης – Γουργιώτης, Τσαλίκογλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Δημητρακάκης, Αλβανός, Πανακούλιας, Καλούδης, Σιάσιος (58' Καββαδίας), Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης, Μητσιάρας (69' Κούνας).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Παπάζογλου, Φ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Παναγόπουλος (69' Μίνο), Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρουμάνος (80' Τετόρος), Καραμανίδης (58' Θεοφάνους).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money