Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–0




Η Λαυρεωτική πέτυχε τον αντικειμενικό της στόχο. Νίκησε –έστω με δυσκολία- την Μάχη 1-0 και πήρε τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για να κρατηθεί στην κατηγορία. 
Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο «Γ. Ραφιάς» επειδή ο αγωνιστικός χώρος του «Π. Βογιατζής» είναι πλέον απαράδεκτος προς χρήση… Την ώρα του αγώνα επικράτησαν δύσκολες συνθήκες, με πολύ αέρα, που εμπόδιζε την ανάπτυξη παιχνιδιού.
Με ευνοϊκό τον αέρα οι γηπεδούχοι, είχαν στο 34’ μακρινό σουτ του Μακρή στο οριζόντιο δοκάρι.
Το ματς κρίθηκε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κ. Παπαδόπουλου στο 62’ ενώ στην καλύτερη ευκαιρία της Μάχης, μετά το 1-0, ο Λευτ. Παπαδόπουλος εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση αμυντικών και τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που έκανε, πρόλαβαν επί της γραμμής κι έδιωξαν την μπάλλα οι αμυντικοί της Λαυρεωτικής.
Μέτρια η διαιτησία του Αντιπαριώτη (Παπαδιώτης, Μακρής).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Ιατρού, Χασιώτης, Παπακωσταντίνου, Παντελιάς, Πάνου, Μακρής, Τσιαούσης (46’ Ασλάνι), Σέμπρος (60’ Βλαντής), Κ. Παπαδόπουλος, Τζώρας (87’ Σελιμάς).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας, Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης (87’ Καλλιακούδας), Καραλής, Μπούκουρι (90’ Κληρονόμος), Καρακοζίδης (81’ Χατζηπέτρος), Σένε, Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money