Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1



Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση Λαυρεωτικής - Νικολακάκη


Αγχωτική ισοπαλία 1-1 έφεραν στην μεταξύ τους συνάντηση Λαυρεωτική και Νικολακάκης. Η Λαυρεωτική που έπαιξε το καλύτερο 60λεπτο της εφετινής της περιόδου, εναντίον της Μάχης στον Μαραθώνα (6η αγωνιστική) αλλά δεν της απέφερε βαθμό, αναμενόταν πιο καλή στο ματς με τον Νικολακάκη… Όμως, οι ελπίδες των φίλων της διαψεύσθηκαν, καθώς ύστερα από αμφίρροπη αναμέτρηση, παρεχώρησε ισοπαλία. Χρειάσθηκε, μάλιστα, να μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης Τσιαούσης για να πετύχει με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα περίπου, το τέρμα της ισοφάρισης στο 78’.
Με την επιστροφή βασικών του στελεχών, ο Νικολακάκης βελτιώνεται συνεχώς και διεκδικεί καλύτερα αποτελέσματα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ισοπαλία με την Λαυρεωτική στο Λαύριο, αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Τέρζιεφ και επανήλθε στην ενεργό δράση, ύστερα από καιρό, ο περυσινός αρχηγός της ομάδας Ανδρεάδης. Απομένει η έκδοση του δελτίου του Εγιουρούμ, που αναμένεται σύντομα, για να ξαναβρεί την χαμένη δυναμική του ο Νικολακάκης.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Νίκα στο 72’, αφού έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ…
Πάντως, στην εκπνοή του ματς, ο Κωνσταντινίδης είχε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο αλλά δεν ολοκλήρωσε σωστά την τελική του ενέργεια και το 1-1 παρέμεινε!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μακρής, Αντ. Βλάχος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου (74' Τσιαούσης), Δ. Χασιώτης, Γκαβέρας, Χουσεΐν, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (55' Βλαντής), Τσιριγώτης (60' Κωσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερούντιος, Τσαπανίδης, Λακουμέντας, Σπυρίδης, Φακίνος (80' Τέρζιεφ), Καβάσης (75' Δαμιανίδης), Τσοπανάκος, Λαζαρίδης (85' Ανδρεάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money