Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΡΑΜΝΟΥΣ: ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΧΡΥΣΙΝΑ


Ο ΤΑΣΟΣ ΧΡΥΣΙΝΑΣ


Ο πρόεδρος του Ραμνούντα Γραμματικού Τάσος Χρυσίνας, απάντησε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου του, στο δημοσίευμά μας με τίτλο: «Ρουσφετάκια χωρίς αντίκρισμα».
Στην δήλωσή του τονίζει: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, πράγματι εισήλθα στον περίβολο των αποδυτηρίων του γηπέδου Γραμματικού, 10’ λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πρωτέα, γεγονός που δεν αναφέρει στην έκθεσή του ο κ. παρατηρητής αγώνα! Άραγε, σκοπίμως;
Η είσοδός μου οφειλόταν αποκλειστικά και μόνο στην παραλαβή και μεταφορά με φορείο, του βαριά τραυματισθέντος ποδοσφαιριστή μας (ρήξη χιαστών) Ι. Γκούρα, κι ενώ ο παρατηρητής, μας εμπόδισε στην μεταφορά του με φορείο! Ο ως άνω ποδοσφαιριστής, ετέθη νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σαιζόν. Η είσοδός μου λοιπόν στα αποδυτήρια, οφειλόταν στην αγωνία μου να μεταφέρω τον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος τραυματίσθηκε και αποχώρησε περί το 70’ με φορείο, παραμένοντας εντός των αποδυτηρίων με φρικτούς πόνους.
Αυτά προς αποκατάσταση και λάμψη της αλήθειας. Έπεται συνέχεια…».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ»
Εμείς γράψαμε για θεσμική εκτροπή, επειδή η έκθεση του παρατηρητή δεν ελήφθη υπ’ όψιν από την Πειθαρχική Επιτροπή και ο πρόεδρος του Ραμνούντα, δεν εκλήθη ούτε καν σε απολογία! Δεν μας απασχολεί το συμβάν καθ’ εαυτό…
Είτε από αβλεψία είτε από όποιου είδους σκοπιμότητα, δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη σε κάθε περίπτωση διαδικασία απονομής δικαιοσύνης.
Δεν μας ενδιαφέρει αν θα τιμωρηθεί ή θα αθωωθεί ο παράγων. Αυτό είναι θέμα της Πειθαρχικής Επιτροπής, να αποφασίσει αν εμπίπτει σε παράβαση ή όχι του κανονισμού και αναλόγως να αθωωθεί ή να υποστεί την όποια κύρωση! Τίποτε άλλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβατίνα VS Θεσμοί = 1

Ανώνυμος είπε...

Ανεβασατε ενα θεμα το οποιο δεν ειναι θεμα, δεν υπαρχει τιποτα το μεμπτο στην σταση του πρεοδρου! Ελπιζω να μην στηνεται ενα σκηνικο για να δικαιολογησει την μελλοντικη αδικια της ομαδος μας!!!

Μάριος Πυκνής είπε...

ωραια δε σε νοιαζει αν θα τιμωρηθει ο παραγοντας αλλα τι βαζεις τιτλο Ρουσφετάκια χωρίς αντίκρισμα!!!!αυτο υποννοει ευνοια η λεξη ρουσφετι ειναι προσβλητικη μαλλον γραφεις για να γραφεις

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money