Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΚΕΡΑΤΕΑ – «ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΙ


Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι της Κερατέας τη νύκτα της Τετάρτης 27/3! Ήταν για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Κεραυνό. Η πόλη φωταγωγήθηκε και υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τους νικητές και τροπαιούχους. Η είσοδος στην πόλη του λεωφορείου με τους παίκτες της ομάδας, έγινε με πανηγυρικό τρόπο. Το πούλμαν της ομάδας συνόδευσαν τα λεωφορεία των φιλάθλων που φώναζαν συνθήματα και μαζί τους ακολουθούσαν αυτοκίνητα και μηχανάκια, που κορνάριζαν συνεχώς προκαλώντας πανδαιμόνιο… Μέχρι αργά τη νύκτα οι πανηγυρισμοί συνεχίσθηκαν σε νεανικά κυρίως στέκια και στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως το πάθος και η δίψα για τη νίκη, που αποτελούν κίνητρα για την επιτυχία του ποθητού αποτελέσματος. Ακόμη και στην περίπτωση που το «ειδικό βάρος» του συνόλου δεν φθάνει τις μέγιστες τιμές των αναγκών ενός αγώνα, η επίτευξη του στόχου είναι εφικτή με τις παραπάνω συνθήκες!

Κεραυνός: «Εμείς το θέλαμε περισσότερο»!
Ο Κεραυνός διέθετε πάθος και δίψα για τη νίκη… Το αποδεικνύουν και οι δηλώσεις των κυπελλούχων.
Ο προπονητής Θανάσης Πετούρης είπε: «Ο Κεραυνός έχει αποδείξει όλα τα χρόνια ότι είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα! Το μέλλον ανήκει σ’ αυτά τα παιδιά! Είναι όλα από την Κερατέα και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους, όπως και με τη διοίκηση! Ελπίζω με την βοήθειά της, αν κρατήσουμε όλο τον κορμό της ομάδας και αποκτήσουμε ακόμη δύο παίκτες, η επόμενη πενταετία να ανήκει στον Κεραυνό»!
Ο έμπειρος επιθετικός και σκόρερ Χρήστος Κοντογιάννης δήλωσε: «Το πιστεύαμε όλοι! Δεν παίζει ρόλο η κατηγορία που παίζει κάθε ομάδα σε τέτοια παιχνίδια. Το θέμα είναι τι λέει η καρδιά σου! Αυτό έχω διαπιστώσει απ’ το ξεκίνημα της καριέρας μου. Είχαμε ψυχή, το παλέψαμε και δικαιωθήκαμε! Καλή ομάδα η Τριγλία… Όμως εμείς, το θέλαμε περισσότερο».
Ο σωτήρας του Κεραυνού, έξοχος τερματοφύλακας Γιώργος Παππάς, τόνισε: «Αυτός είναι ο Κεραυνός. Κερδίζει παντού! Πέντε κύπελλα, αυτό λέει πολλά από μόνο του! Όσο για την απόκρουση στο 93’, είναι …δουλεμένη στην προπόνηση (σ.σ. το είπε γελώντας)! Πάντως, αυτή είναι η θέση μου, ο ρόλος μου, αυτό έχω μάθει να κάνω! Ο Κοντογιάννης βάζει γκολ μπροστά, εγώ κρατάω πίσω! Ευχαριστούμε τον κόσμο, που είναι πάντα κοντά μας! Να γνωρίζουν όλοι ότι έπεται και συνέχεια»...
Ο αέρινος επιθετικός Δημήτρης Ρώμας υπογράμμισε: «Πιστεύαμε από την αρχή της χρονιάς στην κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου. Το 90% των παιδιών είναι από την Κερατέα. Είχαμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και τα καταφέραμε».

Τριγλία: «Ενωμένοι για την μεγάλη αγάπη μας»
Ο πρόεδρος της Τριγλίας Γιώργος Χαχολάκης, που πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο της ομάδας την άνοδό της στην Γ’ εθνική την περασμένη εβδομάδα, εξέδωσε την ακόλουθη συγκινητική ανακοίνωση:
«Ως πρόεδρος του Α.O. Τριγλία Ραφήνας θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους φιλάθλους της Ραφήνας, για την συγκλονιστική τους παρουσία στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Εκ μέρους όλων μας, να τους ζητήσουμε συγνώμη, διότι κι αυτή την φορά δεν καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο στην αγαπημένη μας Ραφήνα.
Παρ’ όλα αυτά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια πάνω απ’ όλα στα παιδιά που έφθασαν την ομάδα ως εκεί. Προπάντων για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είχε η ομάδα, δηλαδή την άνοδο στην Γ’ εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι, για την μεγάλη μας αγάπη που λέγεται Τριγλία».
Ο προπονητής της Τριγλίας Στάθης Ασλάνογλου είπε: «Όποιος ήταν στο γήπεδο, είδε τι έγινε! Συγχαρητήρια στον Κεραυνό, όμως η Τριγλία έχει ιστορία με αυτό τον θεσμό! Μπορεί να είμαι εγώ ο γκαντέμης! Έχω οδηγήσει την Τριγλία τέσσερις φορές σε τελικό κυπέλλου, κι έχουμε αρνητικό ρεκόρ! Στο αγωνιστικό μέρος, νομίζω ότι δεν κέρδισε ο Κεραυνός αλλά χάσαμε εμείς! Χάθηκαν τόσα γκολ… Κι από την άλλη, ο Κεραυνός κέρδισε με δύο αντεπιθέσεις! 
Σ’ αυτά τα παιδιά της Ραφήνας, δεν αξίζει η στενοχώρια με αυτό που έχουν πετύχει! Είμαστε πικραμένοι. Όμως ο κύριος εφετινός στόχος ήταν η άνοδος στην Γ’ εθνική. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και πέτυχαν τον στόχο. Το ίδιο έκαναν και στον τελικό αλλά δεν πέτυχαν»!
Ο εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Τσέπας, δήλωσε: «Η μπάλλα μας τιμωρεί συνέχεια σε τελικούς κυπέλλου! Είναι ανεξήγητο φαινόμενο! Αυτές τις τρεις φορές που βρεθήκαμε σε τελικούς τα τελευταία χρόνια, παίζουμε τις άλλες ομάδες στο μισό γήπεδο, αλλά κάνουν μισή ευκαιρία και μας βάζουν γκολ! Είμασταν πολύ καλοί στο β’ ημίχρονο. Στο α’ μέρος δεν παίξαμε τα αναμενόμενα, καθώς φαίνεται ότι επηρεαστήκαμε από την πίεση του τελικού. Δεν μας θέλει ο θεσμός του κυπέλλου»!
Ψυχολογική τόνωση στην ομάδα και το περιβάλλον της έδωσε με τα λόγια του, ο γενικός αρχηγός της Τριγλίας Παναγιώτης Βουρδέρης, τονίζοντας: «Τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους παράγοντες, στον προπονητή Στάθη Ασλάνογλου και στους παίκτες, παρά την πικρία μας για την απώλεια κι αυτού του τελικού. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, μας έχουν κάνει πολλές φορές υπερήφανους. Οι ομάδες δεν σταματάνε μετά από μια ήττα ή μια αποτυχία.
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ ο φίλαθλος κόσμος της Ραφήνας, που για μια φορά ακόμη έδωσε βροντερό παρών, όταν η ομάδα το χρειάσθηκε. Είμαι βέβαιος ότι θα έλθουν περισσότερες επιτυχίες. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε αλλά να γινόμαστε πιο δυνατοί! Συγχαρητήρια και στον Κεραυνό Κερατέας, για την δίκαιη κατάκτηση του τροπαίου». 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια συμβουλή σε όλες τις ομάδες: Χρησιμοποιήστε τους παίχτες που βγαίνουν από τις ακαδημίες σας!!!! Αυτό κάνει ο Κεραυνός και έχει πάντα το γήπεδο γεμάτο κόσμο. Τι νόημα έχει να κυνηγάτε ανόδους και να παίζετε σε άδεια γήπεδα???? Χίλιες φορές να παίζετε σε μικρές κατηγορίες και να βλέπετε τα παιδιά σας να παίζουν!!!! Και αν έρθει η στιγμή να ανεβείτε να ανεβείτε επειδή πραγματικά το αξίζετε!!!

Ανώνυμος είπε...

wraio sxolio...gemata ghpeda ksana!

Ανώνυμος είπε...

Makari ta topika prwtathlimata na gemisoun opws gemizan palia!! Makari o kosmos na gemizei ta ghpeda opws gemise kai to ghpedo tis pallinis!!!
Bravo KERAUNARA mou! Sugxaritia stn triglia, pragmatika enas WRAIOS telikos

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money