Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ


Η παρέα παλαιών και νέων διαιτητών που ισχυρίζεται ότι υπηρετεί το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και είχε προσφύγει στα δικαστήρια επιδιώκοντας την αναβολή των αρχαιρεσιών στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη 13 Μαρτίου, οπότε επρόκειτο να συζητηθεί το κυρίως αίτημα όσων είχαν προσφύγει κατά της διαγραφής τους από τον Σύνδεσμο. Έτσι, το θέμα οδηγήθηκε στις …καλένδες.
Όπως είναι γνωστό, στις 21/2 απερρίφθη από το αρμόδιο δικαστήριο η προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων για αναβολή των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου, οι οποίες διεξήχθησαν κανονικά στις 25/2/2013.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής προχωρεί απρόσκοπτα στο έργο του, με τη νέα διοικητική του συγκρότηση.
Επίσης, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ και η διοίκηση του Συνδέσμου, σε συνεργασία με την διοίκηση της Ένωσης, έχουν πλέον κάθε λόγο να λάβουν αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο έναντι όσων θέλουν να δημιουργήσουν αναστάτωση στα διαιτητικά ποδοσφαιρικά πράγματα της Ανατολικής Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money