Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Ποινή αποκλεισμού της Δόξας Κορωπίου από κάθε εκδήλωση (πρωτάθλημα) για μία αγωνιστική ημέρα αρχής γενομένης από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 και πρόστιμο 400 ευρώ, επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίασή της (12/3).
Επίσης, τιμώρησε τον Κ. Παπακωστόπουλο με τρία έτη απαγόρευσης συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και χρηματική ποινή 500 ευρώ και τον Θ. Λεβαντέζο με δύο έτη απαγόρευσης συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και χρηματική ποινή 200 ευρώ.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζαχαρη την εβγαλε ο Καρπούζας....

Ανώνυμος είπε...

Αφού εκεί στα τις επσανά μας προκαλείτε , γιατί όχι και εμείς να μείνουμε αμέτοχοι ( η ανοχή έφτασε στο τέλος ) ???? Για να σας δω λεβέντες , θα ξανά πατήσετε Κορωπί ????

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΤΑΗ...ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

einai kairos na pesoun oi maskes gia to paixnidi tis kuriakis afto isxioi gia kapoious apo tin dihkisi tis doksas h doksa den pouliete kai den einai paixnidi kanenos

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΑΛΑΤΕ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ποια ειναι η ομαδα κόσμημα? Αυτή που άφησε τον Καρπούζα να την κάνει μπάχαλο?Αυτή που φτιάχτηκε για να πάρει ο ΑΟΚ 6 πόντους και να κόψει βαθμούς απο τους άλλους διεκδικητές?Γέλανε όλοι μαζί σας....Αντι να τα βάλετε με την Δίοικηση σας που α΄φησε την ομαδα να ξεφτιλήζετε το παίζετε και μωρές παρθένες.Στην Β΄με τον Κερκύρα προπονητή.Το έχετε ξαναδεί το έργο.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλαρακο 8:07 κανε νιαου ρε γατακι που φτιαχτικε για να δωσει 6 βαθμους στο κορωπι.ασχετε ε ασχετε!οσο και να θες εσυ και τα λαμογια η δοξα δεν θα πεσει.και ο καρπουζας δεν εχει σχεση με την δοξα ασχετε αυτα πεσ τα στον αοκ ασχετε!

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μια βόλτα στην πιάτσα να μάθεις ρε 8:45.Εσυ προσπαθείς να ρίξεις σταχτη στα μάτια?Σας ξέρουμε και σας μάθαμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ 0845 ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν ριχνω σταχτη στα ματια μου φιλε.εσυ δεν ξερεισ τι σου γινετε!εισαι απο το κορωπι μηπως και τα ξερεις καλητερα;βγηκατε ολοι τωρα η γνωστες να κραξετε.δεν λεσ τι εγινε με τον αγ.στεφανο γιατι δεν τα λες αυτα;δεν σε συμφερει μηπως;εσυ φιλε 9:04 αυτο που λες δεν γινετε ουτε ο θεος να κατεβει.και ο αντωνακης θα της φαει της μαπες του γιατι κατεστρεψε 2 ομαδες του κορωπιου!

Ανώνυμος είπε...

xwris tous 5 6 paixtes pou phre h doksa ap ton ahtthto dustuxws h doksa duskola tha parei vathmous...apotelousan ton vasiko kormi kai twra me tous traumatismous pou den paizoun tha einai duskola ta pragmata an kai ena triponto tha to parei kai tha swthei..

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΣΑΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ !!!
Δυο μετρα και δυο σταθμα .
Αλλες ομαδες που δημιουργησαν και συνεχιζουν να δημιουργουν σοβαροτατα επεισοδια ουτε καν τις επεπληξαν, αλλα και ουτε σιωπηρα δεν τις τιμωρισαν (οπως διαιτητη Καπογλη).
ΚΡΙΜΑ
Ομαδες αθλητικα αγνες και οχι μονο (Δοξα Κορωπιου) τις καταρακωνουν και τις ριχνουν χαμηλα στην συνειδηση της αθλητικης κοινωνιας .
Ποιοι ?
Ανθρωποι στους οποιους εχουμε εμπιστευθει τις τυχες του ποδοσφαιρου μας , ανθρωποι που προαγουν την αθλητικη ιδεα ! Δειτε τα βιογραφικα τους και βγαλτε συμπερασμα !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Να αποσυρθουν,τουλαχιστον οι ομαδες της πολης του Κορωπιου απο το πρωταθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και οσον για τις ακαδημιες να αγωνιζονται σε τουρνουα , για να μην τους στερησουμε την ευκαιρια να αναδειξουν τις επιδιξιοτητες τους στο ποδοσφαιρο - ταλεντο τους .
ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΩΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΒΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ '''''''''''''''''

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΣΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΕΒΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ'

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΤΑΚΙΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΥΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ειναι το ανοδικο ποδοσφαιρο ρε μαγκες?πέρσυ πεσατε αυτανδροι και φετος είσαστε 4η.Που ειναι το ανοδικο ποδοσφαιρο.Τελικα εχουν δικιο οι Κερατίωτες.Είστε μεθυστακες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΘΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ, ΜΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ,Η ΦΑΓΑΤΕ ΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΕΒΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΗΛ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΗΣΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

αμεση αποχωρηση ΑΟΚ και ΔΟΞΑΣ απο ΕΠΣΑΝΑ και επιστροφη στην ΕΠΣΑ
αφηστε την ΕΠΣΑΝΑ να κανει πρωταθλημα της πλακας με τους προφητες ηλιες και τους φοιβους βαρης

Ανώνυμος είπε...

kai ta kalivia min ta ksexnas

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό μάγκες......

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να ρωτήσω πως η ΕΠΣ.ΑΝ.Α θα διαφυλάξει το αδιάβλητο του πρωταθλήματος μετά την τιμωρία που επέβαλε στη Δόξα Κορωπίου και εφόσον η ΠΕ της ΕΠΟ δεν εκδώσει έγκαιρα και δη σήμερα την απόφασή της.

Ανώνυμος είπε...

εφεση σε τιμωρια 1 αγωνιστικης νομιζω δεν γινεται αν ξεραι καποιος σιγουρα ας το γραψει

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

"ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΒΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ"ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30-35,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΡΩΠΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΣΕΒΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Βαγγέλη Τσεβά που είναι κόσμημα για το Κορωπί. Αυτοί που φωνάζουν να παραιτηθεί δεν είναι αυτοί που κυνηγούν τους παράγοντες και τους διαιτητές; γιατί λοιπόν τα λάθη τα δικά τους να τα πληρώσει ο Τσεβάς; και τέλος επιτέλους και το Κορωπί εξέλεξε έναν παράγοντα στο Δ.Σ της ΕΠΣ.ΑΝ.Α τι θέλουν να τους κάνει όλα τα χατίρια; Κρίμα αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο αντί να ήμαστε υπερήφανοι σαν Κορωπιώτες που έχουμε έναν παράγοντα και άνθρωπο σαν τον Τσεβά που τον εκτιμούν όλοι εμείς να πέσουμε να τον φάμε και πάλι κρίμα Τέλος αυτοί που ζητάμε την παραίτηση του Τσεβά είναι το λιγότερο ανεγκέφαλοι

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΑΙΣΧΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΩΠΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

re lamogio poulise kanena tsigaro kai min bazeis ton tseba sto stoxastro,o tsebas einai paragontas me arxidia esi eisai aplos arxidi

Ανώνυμος είπε...

οσοι βριζουν τον τσεβα ας αναλογιστουν τις ευθυνες τους οσοι νομιζουν οτι θα τους κανει τα χατιρια τους επειδη οι παραγοντες του αοκ ειναι ανυπαρκτοι ειναι βαθια νυχτωμενοι

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money