Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΡΩΤΕΑΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2-1: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2-1
Το περυσινό θρίλερ έζησαν κι εφέτος όσοι παρακολούθησαν το τοπικό ντέρμπυ Πρωτέα-Σαρωνικού 2-1, στην Παλαιά Φώκαια. Ο αγώνας δεν είχε ποιότητα αλλά αρκετή ένταση και πάθος, τρία θαυμάσια γκολ και κάμποσες χαμένες ευκαιρίες. Ευτυχώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Πρωτέας έδειξε από την αρχή ότι ήθελε περισσότερο αυτή τη νίκη! Προηγήθηκε 1-0 στο 23’ με θαυμάσιο βολέ του Μαραγκού από τα ύψος της περιοχής και πλάγια, που αιφνιδίασε τον Καραλή.
Πάνως, στο 43’ οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν με ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου αντέδρασε σωστά, πέφτοντας στα πόδια του Ντίνου, κι αποσοβώντας την ισοφάριση.
Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας κρατούσε μάλλον άνετα το προβάδισμα στο σκορ καθώς ο Σαρωνικός δεν έβρισκε λύσεις για να απειλήσει. Στο κεφάλι τραυματίσθηκε (78’) ο Καλανιώτης και αντικαταστάθηκε.
Ο Σαρωνικός πίεζε χωρίς ουσία αλλά ο Πρωτέας έχασε τρεις συνεχόμενες μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς.
Το θρίλερ -όπως και πέρυσι- παίχτηκε στις καθυστερήσεις. 
Σε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων (92’), πήρε την μπάλλα ο Ι. Κετέογλου και με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε (1-1), σημαδεύοντας το αριστερό παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαϊωάννου.
Δεν πέρασαν, όμως, ούτε δύο λεπτά (94’) και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων, ο Χρήστου πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε υποδειγματικά τον Καραλή, μέσα σε τρελό πανηγύρι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!
Πολύ καλά πήγε το διαιτητικό τρίο Μπουξμπάουμ , Δουλγεράκης, Γιαλούρης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου, Γεσιλάι, Χουσιάδης (64’ Τζανής), Μαραγκός (88’ Δαβής), Καλιανιώτης (78’ Xύκα).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Α. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Χαρίτος, Ναυπλιώτης (71’ Χ. Τσούνης), Κερμέζο (51’ Θάνο), Αλεξίου, Ντίνος (53’ Χατζημιχαηλίδης).
ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ 


ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1-0
Ο Αχιλλέας έκοψε την πορεία της Αρτέμιδος προς την κορυφή. Την νίκησε 1-0 με γκολ του Παπαχρήστου στο 83’, παίζοντας με 6 «μικρούς» και αφού η Άρτεμις δεν κατάφερε να σημειώσει ένα σωστό γκολ, διαμαρτυρόμενη για ακύρωση 2 τερμάτων! Όμως στην πραγματικότητα, στη μια περίπτωση η μπάλλα είχε βγει άουτ πριν το γκολ και στην άλλη περίπτωση ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ…
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά σιγά-σιγά η υπεροχή τους μειωνόταν υπέρ των δραστήριων γηπεδούχων, οι οποίοι τελικά έφθασαν και στη νίκη!
Το ματς διεκόπη επί 3λεπτο στο 60’ επειδή οπαδοί του Αχιλλέα έβριζαν τους διαιτητές. Στο 85’ απομακρύνθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής της Αρτέμιδος Διονύσης Γεωργουλάς, για διαμαρτυρία.
Ο διαιτητής Μανιώτης και οι βοηθοί Δ. και Β. Τζαφόλιας, κράτησαν το δύσκολο παιχνίδι αρκετά καλά.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Τσιαδήμας (53' Αβραμόπουλος), Γεωργακόπουλος, Σταυρόπουλος, Ξενάκης (85’ Κωστόπουλος), Μπούσκος, Φούντας, Γκέρτσος (73' Παπαχρήστου), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Τσαναχτσίδης. ΑΡΤΕΜΙΣ: Κόλλιας, Καββαθάς, Διαμαντής, Βασιλείου, Δημητρίου, Ντούσης (81' Ν. Πελέκης), Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα, Καραμανίδης (72' Κουνελάκης), Τσουκαλάς (62' Λένο). 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-2
Ο Εθνικός Νέας Μάκρης συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του και στη Δροσιά, όπου επεβλήθη της τοπικής Νίκης με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ματς ήταν δυνατό.
Το 0-1 σημείωσε ο Ελευθερίου στο 29’ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαγγίνα. Το 0-2 πέτυχε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ ο Μαγγίνας στο 38’. Το πέναλτυ κέρδισε ο Ελευθερίου, που ανετράπη εντός περιοχής.
Η Νίκη, που είχε δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής του Σαμαρά στο 60’, μείωσε (1-2) με σουτ του Κλεάνθη Μπέτση στο 90’, αφού ο τερματοφύλακας Καραλής είχε διώξει την μπάλλα σε κτύπημα κόρνερ.
Ο Στεφανίδης στο 25’ συγκρούσθηκε με τον τερματοφύλακα Τσαλίκη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αποδείχθηκε ότι είχε σπάσει δύο πλευρά! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τον Ζιάγκο στο 30’ και τον Σπανομαρίδη στο 75’ ενώ στο 70’ πέτυχαν γκολ με τον Ελευθερίου, που ήταν σε θέση οφ-σάιντ.
Καλή η διαιτησία των Μαργαρίτη, Μακρή, Παπαδιώτη.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Μούρτης, Παναγιωτίδης (79’ Τζίγκος), Μπότζιος, Κ. Μπέτσης, Χαμζάι, Κιούρκος, Ιωαννίδης (53’ Λιβαθινός), Πιπέρας, Σαμαράς, Γαρουνιάτης (65’ Χ. Μπέτσης).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ, Βιβικίδης, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης (86’ Χαρίσης), Κότσι (67’ Ανέστης), Ζιάγκος, Μαγγίνας, Θ. Στεφανίδης (25’ λ.τρ. Αηδόνης).


ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 7-0
Τυπική ήταν η διεξαγωγή του αγώνα αφού το Πόρτο Ράφτη παρατάχθηκε με 11 μόλις παίκτες και η Άμυνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει όποτε …ήθελε!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0:  4’ Τσόκος.
2-0: 17’ Λεμονής.
3-0: 35’ Καραβατάκης.
4-0: 48’ Σαββίνος.
5-0: 55’ Λεμονής.
6-0: 60’ Παπαδημητρίου.
7-0: 75’ Σταυρής.
Εύκολο έργο είχαν οι διαιτητές Πολυδωρόπουλος, Νικολακάκος, Μπουτζουβής.
ΑΜΥΝΑ: Δ. Χαρίσης (60’ Αναστασιάδης), Πουλιόπουλος, Τσόκος (46’ Σαββίνος), Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Παπαδημητρίου, Χερμάνι, Καραμάνος, Καραβατάκης, Λεμονής (62’ Σταυρής).
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Μουτεβελής, Α. Δημητρακόπουλος, Κοντός, Δικαίος, Φράγκος, Κουτρουμάνος, Κάπα, Δάμος, Δέδες, Άγκα.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1-1
Καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, το Συκάμινο παραχώρησε ισοπαλία στον δυνατό αλλά χωρίς κίνητρο Διόνυσο, με 1-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3’ με πλασέ του Τζιαχρήστα από πλάγια θέση (1-0). Το 1-1 πέτυχε στο 29’ ο Γεροβασίλης, με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Οσμάν!
Λίγες φάσεις δημιουργήθηκαν στο α’ ημίχρονο και κάπως περισσότερες στο β’, με πιο σημαντική εκείνη του Φιλλή στο 55’, που έκανε σουτ από καλή θέση άουτ!
Στο 70’ απεβλήθη ο Μπάνας με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά σε αντίπαλο και στο 73’ το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για υβριστική συμπεριφορά των οπαδών του Συκαμίνου.
Πολύ προσεκτική και δίκαιη η διαιτησία των Κωνσταντόπουλου, Παπαδόπουλου, Περδίκη.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Τσαγκαράκης, Κατερίνης, Παπαπάνου (65’ Τυροβόλης), Τούκας, Σουβατζής, Φιλλής, Μπάνας, Τζιαχρήστας (80’ Μαργιέτας), Παπαδόπουλος (46’ Μήτρου).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Γεροντάκης, Κοπελάκης, Γκέσουρας, Ουντέζε, Δρόσος, Βαϊόπουλος (70’ Καρατσίκος), Ραυτακόπουλος (55’ Μαρώλιας), Γεροβασίλης, Κωνσταντόπουλος (80’ Χριστοδούλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money