Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-2




Στο ντέρμπυ των ουραγών της βαθμολογίας, ο Αήττητος κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να φύγει νικητής με 2-1 από τον Ωρωπό και το γήπεδο Νέων Παλατίων, όπου έγινε σύρραξη παικτών μετά τη λήξη, με ξύλο μπροστά στα αποδυτήρια και «περιορισμό» στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων των φιλοξενουμένων από τους γηπεδούχους!
Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο 10λεπτο και γι’ αυτό υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός των γηπεδούχων…
Ο αγώνας στο α’ ημίχρονο είχε λίγες φάσεις, με τον Αήττητο κάπως καλύτερο και τον Ωρωπό να επιχειρεί αντεπιθέσεις. Οι 3 καλύτερες φάσεις έγιναν από πλευράς φιλοξενουμένων. Στο 24’ ο Κολάγκι είχε σουτ από πολύ καλή θέση άουτ, στο 34’ ο Λούτζι έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ και ο Μητσιώνης μόνος του έπιασε κεφαλιά άουτ και στο 35’ πάλι ο Μητσιώνης με ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα Μαγγίνα αλλά πλάσαρε άουτ!
Στο β’ μἐρος ο Ωρωπός ήταν απειλητικός για 20 λεπτά, με κυρίαρχη μορφή τον Κανατά, ο οποίος στο 60’ έκανε σέντρα και ο Βούσουλας σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, στο 61’ έκανε ατομική ενέργεια και σουτ που απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας Χατζηφόρος και στη συνέχεια ο Κρομμύδας έκανε νέο σουτ άουτ! Στο 63’ πάλι ο Κανατάς ανετράπη εντός περιοχής από τον Μπαρμπαρούση, κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Μέγας, κι έδωσε προβάδισμα 1-0 στον Ωρωπό.
Σιγά-σιγά όμως, οι γηπεδούχοι έχασαν τον χώρο του κέντρου και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν. Έχασαν 2-3 μικροευκαιρίες και στο 80’ σε σέντρα από πλάγια πετάχθηκε ο Μασκλαβάνος και με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Η επικράτηση του Αήττητου ολοκληρώθηκε στο 87’ όταν ο Φυτιλής με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλλα στο πίσω «Γ» της εστίας του Μαγγίνα για το τελικό 1-2. Ήταν εκπληκτική εκτέλεση και γκολ!
Στο 92’ με τη λήξη του αγώνα, ο Γκλιάτης επιτέθηκε στον Λούτζι, ακολούθησε σύρραξη παικτών και τελικά οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα αποδυτήρια τους φιλοξενούμενους για αποφυγή μεγαλύτερης σύρραξης! Στο φύλλο αγώνος αναφέρονται οι Γκλιάτης, Μέγας και Λούτζι.
Εξαιρετική η διαιτησία του Γιαλούρη και των βοηθών Κωνσταντόπουλου και Μακρή.
ΩΡΩΠΟΣ: Μαγγίνας, Γιακουμέλος (46’ Αποστολάκης), Μηλακώτης, Γκλιάτης, Γιούνας (87’ Γραββάνης), Μέγας, Κ. Στεφανή, Βούσουλας, Κρομμύδας, Κανατάς (75’ Μακρής), Αρκουλής.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (63’ Μαγκλάρας), Φυτιλής, Μπαρμπαρούσης, Καλούδης, Κολάγκι, Φράγκος, Μασκλαβάνος, Μητσιώνης, Λούτζι, Θεοφάνους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala ante sthn b kathgoria tora kai blepoyme....gia topoios einai aridi!!!

Ανώνυμος είπε...

προς ανιστορητο οπαδο των Σπατων ο Ωρωπος σου εχει εξηγηθει δυο φορες πολυ
καλα στο παρελθον αλλα μαλλον δεν θα ασχολεισαι διοτι η διοικηση των Σπατων ηταν κυριοι.Το 2010 που σας σπασανε στο ξυλο στην Καλλονη για να πατε να παιξετε
το τιτλο εκει μεσα η Ωρωπαρα ειχε κερδισει την Καλλονη 1-0 και εσεις παρακαλαγατε ολη την εβδομαδα.Την επομενη χρονια οταν εισασταν δ εθνικη παλι τα ιδια παρακαλετα
για να χασουμε να σωθειτε.Επειδη ξεχνας μεγαλε σπατανεε το παιχνιδι παιχτηκε
στα ισια απο το εφηβικο και 3 εμπειρους,και το 4 αντεδρασε ετσι το δικος σας το
10 προκαλεσε αρκετες φορες και παλιοτερα με την Κερατεα.Το θεμα ειναι οτι αν
σου εκανα το δευτερο γκολ ειχε τελειωσει και παλι σου λεω σε επαιζα με το εφηβικο
και με το τριτο τερματοφυλακα.Αλλα φιλε μου του χρονου παλι μαζι θα παιζουμε
και θα περασεις καλα εδω κατω.............

Ανώνυμος είπε...

EΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ,ΤΥΧΑΙΩΣ,ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ, ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ(ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...)ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ,ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ).ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣ Ο Νο10 ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΝ(ΑΧ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ...)ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΜΕ 3-0,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ(ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ)ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΤΕ ΣΕ 2-2, ΜΕ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ,ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ(ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΄΄ΜΟΥΦΑ''...)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ? ?. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ-ΠΟΛΛΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΕΡΑΣΤΕΣ''ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗΣ ''ΘΕΑΣ'' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΚΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ,ΜΕΤΑ... ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.-

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money