Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-2


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΗΤΤΗΤΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΑΣ 0-1
Η Λαυρεωτική διέθετε περισσότερο πάθος και η Σταμάτα ήταν πιο ποιοτική. Τελικά, η Σταμάτα πέτυχε 2 γκολ και η Λαυρεωτική 1, ενώ είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα… Καθυστερήσεις 8’ λεπτών, αφού το ματς είχε δύο διακοπές στην διάρκεια του β’ ημιχρόνου, λόγω υβριστικών συνθημάτων κυρίως προς τον βοηθό Κωσταντόπουλο!
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
- Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 17’ κεφαλιά του αμαρκάριστου στην μικρή περιοχή Ντιούφ, στα χέρια του τερματοφύλακα Λάμπρου.
- Δυνατό κτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου στο 27’ στέλνει την μπάλλα μόλις άουτ.
- Στο 41’ η Σταμάτα κέρδισε πέναλτυ σε χέρι του Χασιώτη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Τσεβάς και άνοιξε το σκορ 0-1.
- Νέο κτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου στο 43’, ανάγκασε τον τερματοφύλακα Πετράκη να παραχωρήσει με μεγάλη δυσκολία κόρνερ.
- Ο Κώστας Τσεβάς λίγο έξω από την περιοχή, κατέβασε την μπάλλα και με γυριστό σουτ, χαμηλά στη γωνία του Λάμπρου, πραγματοποίησε στο 57’ το 0-2.
- Σε αντεπίθεση της Σταμάτας (61’), ύστερα από συνδυασμό, ο Οσμανάι προ κενής εστίας, έκανε σουτ πλασέ άουτ.
- Η Λαυρεωτική μείωσε στο 64’ με φοβερό άπιαστο σουτ του Παπαδόπουλου, στο «Γ» της εστίας του Πετράκη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
- Στο 66’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ, σε μαρκάρισμα εντός περιοχής και ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα (67’-72’), όπως έγινε και στο 87’ που ζήτησαν πάλι πέναλτυ σε επέμβαση (με το χέρι υποστηρίζουν) του Ντιούφ.
- Τέλος, στις καθυστερήσεις, ο Μακρής είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από κτύπημα κόρνερ.
Εξαιρετικά δύσκολη αλλά επιτυχημένη η διαιτησία του Γαλάνη, που είχε πολύ καλή βοήθεια από τους βοηθούς Μπουξμπάουμ και Κωνσταντόπουλο, παρά τις υπερβολικές διαμαρτυρίες των οπαδών της γηπεδούχου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Κωσταντινίδης (46' Δ. Μιχαηλίδης), Χασιώτης, Παπακωσταντίνου (86' Ιατρού), Πάνου, Μακρής, Τζώρας (92' Τσιαούσης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δρούγκας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Τσιγαρίδας (46' Καλογήρου), Πέππας, Ντιούφ, Μπόρας, Κριεμάδης, Οσμανάι, Οικονομόπουλος, Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (90' Λιόλιος).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKRA TOU TAFOU SIOPI!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-2

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πουμε ειναι λιγο. Απορω πως δεχονται στην επσανα να κανει ανω κατω το πρωταθλημα ο Αντιπαριωτης για να προστατευει την Σταματα.

Ανώνυμος είπε...

11 tagari ta ksanaleme tou xronou.ela me 20 tin epomeni fora pseutomaga.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΘΕΣ ΜΕΓΑΛΕ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΒΡΙΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ 90ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕΒΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΙΑ ΕΠΙΔΗ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΡΩΤΟΝ ΧΘΕΣ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

re paidia den yparxh logos na tsakwnomaste apo edw mesa...eyxaristoyme thn layreotikh gia thn filoksenia ths k pleon oi 2 omades den exoyn na xwrisoyn tipota...exw paei se gypeda k gypeda tetoia hsixia se gypedo den exw ksana dei...ayto k mono prepei na kratisoyme...yposxomaste pws k meis toy xronoy sthn stamata 8a kanoyme ta panta gia na dieksax8ei ena yshxo paixnidi opws k sto layrio k ayto to leme xwris kamia dosh eirwnias.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money