Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1-1




Ο Ραμνούς έχασε ευκαιρία νίκης μέσα στην Ανάβυσσο επί του πολύ μέτριου Σαρωνικού, αλλά την «παράσταση» έκλεψε η κακή συμπεριφορά οπαδών της γηπεδούχου στην διάρκεια του αγώνα και η είσοδός τους μετά το τέλος του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο, για να κτυπήσουν παίκτες των φιλοξενουμένων, όπως και η απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του προπονητή του Σαρωνικού Δημήτρη Χόρτσα προς τον προπονητή του Ραμνούντα Παναγιώτη Σιδέρη, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό με άγριες διαθέσεις!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραμνούς είχε στο πρώτο ημίχρονο δύο καταπληκτικές ευκαιρίες, στο 10’ με τον Μήτση, που έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα σύρριζα άουτ και στο 18’ με τον Ζούπα, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Καραλή, άκουσε σφύριγμα (προφανώς από την εξέδρα) και σταμάτησε την προσπάθειά του, χάνοντας τον έλεγχο της μπάλλας… Ο Σαρωνικός είχε μια καλή στιγμή στο 30’, με σουτ στην κίνηση από τον Κερμέζο, άουτ.   
Το σκορ άνοιξε στο 50’ ο Μήτσης, με εξαιρετική κίνηση (τσίμπημα της μπάλλας και πέρασμα πάνω από το κεφάλι του αμυντικού) από πλάγια θέση και σουτ μέσα από την περιοχή στο «Γ» της αντίθετης γωνίας του Καραλή (0-1).
Η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 60’ με πέναλτυ, που κέρδισε ο Αλεξίου (από τον Φαραντάκη) και εκτέλεσε επιτυχώς ο ίδιος (1-1). Απευθείας κτύπημα φάουλ του Θάνο (70’) απέκρουσε ο Δεληπουτουλούδης και στις καθυστερήσεις (κρατήθηκαν 6’ λεπτά), η ομάδα του Γραμματικού είχε δύο απίστευτες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη (91’ με τον Ζούπα και 93’ με τον Μήτση).
Από το 77’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντίνου, ο οποίος έβρισε τον διαιτητή μόλις έληξε η συνάντηση. Όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα, οπαδοί του Σαρωνικού μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και κυνήγησαν παίκτες του Ραμνούντα για να τους κτυπήσουν! Ήταν μια παρέα φίλων του Σαρωνικού, που έριχνε μπουκάλια με νερό στον επόπτη, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού!
Ο προπονητής του Σαρωνικού Δ. Χόρτσας δεν έδωσε το χέρι του σε ένδειξη καλής θελήσεως στον προπονητή του Ραμνούντα αλλά τον έβρισε και τον έπιασε από τον λαιμό!
Σύμφωνα με δήλωση παράγοντα του Ραμνούντα Γραμματικού: «Το ματς έπρεπε να είχε διακοπεί». Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Παναγιώτης Σιδέρης, αναφερθείς στον Δ. Χόρτσα, είπε: «Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιον άνθρωπο»!
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν συνεχώς για τα σφυρίγματα του διαιτητή Ανδρ. Βλάχου, τα οποία –όμως- στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν σωστά. Το ανθρωπίνως δυνατό, κάτω από αντίξοες συνθήκες, έκαναν οι βοηθοί Μακρής, Οικονόμου.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Μπούκης (54’ Χαρίτος), Ζουμπουρλής, Λ. Κετέογλου, Ι. Κετέογλου, Ντίνος (74’ Χ. Τσούνης), Θάνο, Κερμέζο (60’ Β. Καραγιάννης), Αλεξίου, Ναυπλιώτης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ι. Χρυσίνας (58’ Βλασσόπουλος), Καλαθάκης, Μουρίκης, Ματέρης, Φαραντάκης (80’ Στάσης), Καλέμι (46’ Σαμανίδης), Δ. Κόλλιας, Ζούπα, Μήτσης, Ντούρας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όλη αυτή η παρέα που διοικεί τον Σαρωνικό έχει αυτή την φιλοσοφία. Τσαμπουκάδες, βρισιές, ρίψη αντικειμένων. Μέλη της διοικήσεως πρωτοστατούν σε αυτές τις διαμαρτυρίες. Όλοι κατα καιρούς έχουν τιμωρηθεί αλλά δεν αλλάζουν. Δεν είναι οι Αναβυσιώτες σαν και αυτούς. Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλία και να τους διώξουμε από το σωματείο. Θυμίζω ότι ο Χόρτσας και ο Ηλίας Ασλάνογλου παλαιότερα είχαν απομακρυνθεί και για αντίδραση δημιούργησαν τον Απόλλωνα Αναβύσσου. Τόσο Σαρωνικοί είναι.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money