Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0-1


Με γκολ του Παπαδόπουλου στο 78’, το Κορωπί νίκησε τον Άρη στη Βούλα με 1-0. Η απόδοση των ομάδων δεν ξεπέρασε την μετριότητα. Στο α’ μέρος ο Άρης κινήθηκε κάπως καλύτερα και είχε μια ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου ενώ στο β’ ημίχρονο το Κορωπί βελτιώθηκε, κινήθηκε πιο απειλητικά στην επίθεση (αλλά με ανούσια κατοχή μπάλλας) και στη μοναδική του καλή ευκαιρία σκοράρησε και πήρε τη νίκη. Στο 68’ ο Λ. Μαντακίδης είχε σουτ από πλάγια θέση που έστειλε την μπάλλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Η ομάδα της Βούλας χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο υπολειπόμενα παιχνίδια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Διαιτητές: Αδαμόπουλος, Ρούντος, Οικονόμου.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Ροδίτης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Μοσχονάς, Λ. Μαντακίδης (75’ Πάσσας), Παπαγεωργίου (70’ Κ. Θεμελίδης), Παππάς, Π. Μαντακίδης (80’ Πολυχρονιάδης).
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Θωμάς, Πριονίδης, Ντούνης, Μινάι, Τόλιας, Μουρούτης, Πάντου (86' Μπανάι), Παπαδόπουλος, Μανασσής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μυρωδια δημοσιογραφάρα.Η βούλα θέλει μια νικη για να σωθεί,Ο πόντος δεν της φτάνει.Δες το προγραμμα της

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον κ Θεμελιδη κ την παρεα του που μεσα σε δυο χρονια καταφερε μια ομαδα που στεκοτανε με αξιοπρεπεια στην Α' κατηγορια,να ειναι με το 1,5 ποδι στην Β' κατηγορια μετα απο 7 χρονια.Αλλα απ΄οτι μαθαμε παραιτηθηκε για λογους ευθιξιας(!!) κ πηδηξε πρωτος απο το καραβι που βουλιαζει.!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε ΠΡΟΕΔΡΕ θεμελιδη!!ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΠΑΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΜΕΛΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

H BOULA DEN THA PESEI RE O KOSMOS NA XALASEI....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ,ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ 10:47 K 11:41.ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ....ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ...

ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money