Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


* Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αήττητος Σπάτων στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκησή του για να σωθεί η ιστορική ομάδα από τον υποβιβασμό. Αποκτήθηκε ο δυναμικός 26χρονος μέσος του Κεραυνού Κερατέας Οδυσσέας Λούτζι και από το Κορωπί ο 24χρονος επιθετικός Φάνης Θεοφάνους. Τα δελτία και των δύο παικτών είναι έτοιμα και θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα του Σαββάτου 19/1 με την Λαυρεωτική.

* Παρελθόν από τον πάγκο του Ωρωπού αποτελεί ο προπονητής Μιχάλης Βλάχος. Η διοίκηση του συλλόγου δεν ανταποκρίθηκε στις «μίνιμουμ» απαιτήσεις του και ο κ. Βλάχος διέκοψε την συνεργασία του, καθώς το δυναμικό της ανδρικής ομάδας έχει σημαντικές ελλείψεις και δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση χωρίς συνέπειες. Οι περισσότεροι φίλαθλοι της περιοχής συζητούν έντονα πλέον, την πιθανότητα υποβιβασμού του Ωρωπού στην Β’ κατηγορία!

* Ο προπονητής Μανώλης Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει την χαλαρή συνεργασία που άρχισε προ εβδομάδων με την ομάδα της Σταμάτας, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η Σταμάτα θα έχει στον πάγκο της κι αυτή την Κυριακή τον Παναγιώτη Χονδροθανάση αλλά μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται ότι η διοίκηση του συλλόγου θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money