Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟΜΝΗΜΑ Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΣΑΝΑ


Το Δ.Σ. του Διονύσου έστειλε στην ΕΠΣΑΝΑ –και μας κοινοποίησε- υπόμνημα σχετικό με τα αναγραφέντα στο φύλλο αγώνος, που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα της 19/1/2013 των ομάδων Διονύσου – Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, στο οποίο επισημαίνει τα εξής: 
«Διανύοντας το 90’ λεπτό της συνάντησης, ο διαιτητής κ. Μανιώτης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πρωτέα με τον αριθμό 3. Μόλις εκτελέστηκε το φάουλ από το οποίο προήλθε η αποβολή αυτή, ο διαιτητής αναίτια και χωρίς να λάβει υπόψη του τις 4 αλλαγές που είχαν ήδη πραγματοποιηθεί και τις καθυστερήσεις που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, σφύριξε την λήξη του αγώνα!
Εν συνεχεία ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κινήθηκαν προς το μέρος των διαιτητών διαμαρτυρόμενοι για την πρόωρη …λήξη του αγώνα -κάποιοι ομολογουμένως έντονα- τους οποίους συγκράτησαν ψυχραιμότεροι. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν άγγιξε τους διαιτητές του αγώνα, σε αντίθεση με όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λιάσκας Θ. με αριθμό δελτίου 482970, τον απώθησε βίαια... και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επίσης Παξιμάδης Γ. με αριθμό δελτίου 493850, «προσπάθησε να τον κτυπήσει» (κάτι το οποίο δεν ευσταθεί, καθώς αν είχε σκοπό να τον κτυπήσει, τι πιο εύκολο να συμβεί αυτό στην γενικότερη αναταραχή)!
Την στιγμή των διαμαρτυριών, ο πρώτος βοηθός κ. Φαμέλης, με την συμπεριφορά του προκάλεσε εντονότερες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, όντας προκλητικός, σπρώχνοντας ποδοσφαιριστές και κλωτσώντας έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα εκφράσεις όπως «σήκω φύγε ρε», «ότι γουστάρει θα κάνει ρε», σε απάντηση των διαμαρτυριών για το χρόνο που διήρκεσε το 2ο ημίχρονο του αγώνα...
Την προκλητική στάση του εν λόγω διαιτητή-επόπτη, μπορεί να επιβεβαιώσει και ο γενικός αρχηγός της αντιπάλου ομάδος, ο οποίος έχει αντίληψη των εν λόγω γεγονότων και θα παρακαλούσαμε να τον καλέσετε προς επιβεβαίωση όσων αναφέρουμε.
Σε κάθε περίπτωση όμως και παρά την προκλητική συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου, ουδέποτε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας άγγιξε/κτύπησε κάποιον από τους διαιτητές του αγώνα, και γι αυτόν και μόνο τον λόγο, το φύλλο αγώνα υπογράφηκε με επιφύλαξη.
Άλλωστε οι διαιτητές του αγώνα, έφυγαν σαν κύριοι από το γήπεδο, όπως φεύγουν από το γήπεδο του ΑΟ Διονύσου όλοι οι διαιτητές και φίλαθλοι, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Οφείλουμε ως διοίκηση του ΑΟ Διονύσου να διασφαλίσουμε, ακόμη και μετά την συμπλήρωση του φύλλου αγώνα, όπου αναγράφονται ανακριβή στοιχεία, που επιβαρύνουν την ομάδα μας, την ομαλότητα και ηρεμία. Το ερώτημα που τίθεται, είναι ποιός ή ποιοί θα προστατέψουν τα σωματεία από τέτοιες συμπεριφορές;
Για τους παραπάνω αναφερόμενους λόγους, ζητούμε να εξετάσετε λεπτομερώς τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, διότι δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα στο ακέραιο, καθώς η προκλητική συμπεριφορά του κ. Φαμέλη, συνέβαλε σημαντικά στις εντονότατες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Μην διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να προστατέψετε ποδοσφαιριστές και παράγοντες, από την «ανεξέλεγκτη εξουσία» των αγωνιστικών χώρων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας, να βοηθήσουμε στην καλυτέρευση των πρωταθλημάτων σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ1. Για το χρονικό σημείο της λήξης του αγώνα, υπήρξαν διαμαρτυρίες και από την ομάδα του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας.
ΥΓ2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος βοηθός κ. Φαμέλης, ελέγχεται για τέρμα που πέτυχε η ομάδα μας στο 85’ λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε ως
off-side, για το οποίο κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε (παρά τις αμφιβολίες…), έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που είδε και υπέδειξε, λαμβάνοντας υπόψη και τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους. Άλλη περίπτωση όμως αυτό, και άλλη η προκλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο τέλος του αγώνα!  
ΥΓ3. Η λήξη του αγώνα νωρίτερα, μπορεί να στέρησε στην ομάδα μας την νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο και αξιόμαχο αντίπαλο ή ακόμη και τη νίκη του αντιπάλου σε βάρος μας… Το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, με διαιτητές οι οποίοι διασφαλίζουν το 50-50 και σέβονται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και την προσπάθεια των παραγόντων ενός ερασιτεχνικού σωματείου».

Με εκτίμηση
Tο Δ.Σ. του Α.Ο. Διονύσου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money