Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΙΧΛΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΗ


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ
Συγκλονιστικές εξελίξεις συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο στην οργανωτική δομή της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. Κορωπίου! Ύστερα από την απροσδόκητη ισοπαλία με τον Νικηφόρο, η διοίκηση κατόπιν εισηγήσεως του κ. Καρπούζα, με αποφάσεις express, τοποθέτησε την Δευτέρα 21/1 τον έμπειρο προπονητή Κώστα Τσίχλη ως βοηθό του Αντώνη Καρπούζα και ανέθεσε καθήκοντα γενικού αρχηγού στον Γιώργο Ντούνη, παλιό γενικό αρχηγό των Γλυκών Νερών και της Μαρκό! 
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΧΛΗΣ
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε η διοίκηση στους μέχρι σήμερα συνεργάτες της προπονητές κ.κ. Σδράλιαγκα και Οικονόμου για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, όπως και στον μάνατζερ κ. Μπαλτίδη, για την στήριξη που προσέφεραν στην όλη προσπάθεια της ομάδας.
Με τις κινήσεις αυτές, το Κορωπί προσπαθεί να σοκάρει το λειτουργικό σύστημα του συλλόγου και να αναβαθμίσει τον οργανωτικό τομέα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία και η άνοδος στην Γ’ εθνική που θα δημιουργηθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μέσω αγώνων μπαράζ. 

* Στον αγωνιστικό τομέα, πιστεύεται βάσιμα ότι εντός της εβδομάδος θα εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων παικτών Νταντάμη και Λούσιο, ώστε μαζί με την επιστροφή και του τιμωρημένου Ντούνη στο αρχικό σχήμα της ομάδας, το Κορωπί να υποδεχθεί πάνοπλο στο γήπεδό του την Θύελλα Ραφήνας, στο ντέρμπυ κορυφής της ερχόμενης Κυριακής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money