Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-1


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α' ΓΥΡΟΥ ΓΕΡΑΚΑ - ΩΡΩΠΟΥ 4-1
Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Γέρακας επί των Γλυκών Νερών με 3-1, ύστερα από καλή εμφάνιση, ειδικά στο β’ ημίχρονο. Τα Γλυκά Νερά έδωσαν φιλότιμα τον αγώνα τους, κι έχασαν ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Το 1-0 έγινε από λάθος του Γκιμούση, που εκμεταλλεύθηκε ο Βάρδας και σκόραρε από κοντά (6’). Παρόμοιο λάθος έκανε και ο Μουράτογλου (31’), με αποτέλεσμα να του κλέψει την μπάλλα ο Παπάζογλου και να πλασάρει τον Γαβαλά (1-1). Λίγο αργότερα (41’) πάλι ο Παπάζογλου πήρε πρωτοβουλία και με σουτ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι…
Οι γηπεδούχοι του Γέρακα έδειξαν από την αρχή του β’ μέρους τις προθέσεις τους. Στο 60’ από κτύπημα φάουλ του Μπερέτη, ο Βάρδας έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Πελέκης σούταρε μόλις άουτ… Όμως, στο 72’ σε κτύπημα κόρνερ του Μπερέτη, ο Τσαδήμας με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88’ όταν τα Γλυκά Νερά είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν και σε αντεπίθεση, ο Μπερέτης ξέφυγε και πάσαρε στον αμαρκάριστο επερχόμενο Κάλη, που δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει το 3-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Κοτροζίνης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπερέτη (91’) χωρίς να δοθεί πέναλτυ και στο 92’ ο Μπερέτης αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του Γκιμούση, έκανε σουτ στο δοκάρι!
Με λάθη η διαιτησία του Παπάζογλου, (Αντ. Βλάχος, Βουδούρης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Δημητριάδης, Κρητικός, Γεωργόπουλος, Κάλης, Μουράτογλου, Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος (84' Βούρλας), Μαργέτης (47' Δ. Πελέκης), Δριλάκης (52' Τσαδήμας).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Γκιμούσης, Φ. Αντωνόπουλος, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης, Ν. Καλούδης (72' Προβίδης), Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Δ. Παπάζογλου, Παπακωσταντίνου (62' Μαστορόπουλος), Δογάνης (49' Βασιλόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money