Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-2



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ 2-2: Το 0-1 με πλασέ του Αντ. Οικονομίδη

Μετά από αμφίρροπο παιχνίδι, Παμπαιανικός και Καλύβια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο Παιανίας. Η κούραση του Παμπαιανικού ήταν εμφανής από την υπερπροσπάθεια 120’ στον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με την Τριγλία αλλά και τα Καλύβια αναγκάσθηκαν να παίξουν με 10 παίκτες για μια ώρα περίπου λόγω αποβολής του Χ. Μπούτση στο 33’, ο οποίος αντιμίλησε στον διαιτητή Νικολακάκο για τα φαλτσοσφυρίγματά του! Η αδυναμία του διαιτητή να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού (κι από τις δύο ομάδες) στο πρώτο 20λεπτο, τον ανάγκασε να σφυρίζει ανύπαρκτα και ανάποδα φάουλ.
Τα Καλύβια προηγήθηκαν (0-1) στο 18’ με σουτ του Αντ. Οικονομίδη και ο Παμπαιανικός προσπαθούσε να ισοφαρίσει με τρόπο που εύκολα γινόταν αντιληπτός και κοβόταν από την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) ο Παμπαιανικός κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Οικονομίδη, ο Παπασωτηρίου με μεγάλο άλμα κέρδισε την κεφαλιά κι έγραψε το 1-1. 
Πανηγυρισμός παικτών του Παμπαιανικού για το 1-1 του Παπασωτηρίου στο 47'

Τα Καλύβια παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ξαναπροηγήθηκαν (1-2) στο 70’ με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Σερμπενιάδη.
Το τελικό 2-2 πέτυχε στο 87’ ο Βύζας, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. 
Οι δύο αντίπαλοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ο Παμπαιανικός στο 85’ με τον Παπασωτηρίου, που έκανε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των Καλυβίων Παρλακίδης. Τα Καλύβια στο 88’ είχαν δοκάρι, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Βασιλείου! Μετριότατη η διαιτησία του Νικολακάκου. Καλές οι βοηθοί Μπαρούνη και Γκόντα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χερίδης, Δημήτρουλας (46’ λ. τρ. Βύζας), Χατζής, Παπακυρίτσης, Οικονομίδης (75’ λ. τρ. Δέλγας), Παπασωτηρίου, Μυρτάι, Γκόμπλιας, Λαγός, Κατσαρός, Στασινούλιας (70’ λ. τρ. Σιδέρης).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Κοτλίδας, Β. Μπούτσης, Χ. Μπούτσης, Στουραΐτης, Μουστόγιαννης, Μαραγκός, Βασιλείου, Α. Οικονομίδης (90’ Πέππας), Καρελιώτης (85’ Δ. Οικονομίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money