Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2-1


Δυνατό παιχνίδι και δύσκολη αλλά δίκαιη επικράτηση (2-1) του Εθνικού στο τοπικό ντέρμπυ με τον Ραμνούντα. Ο Ζιάγκος έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 7’ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο β’ ημίχρονο (53’) με τον Ματέρη. Όμως στο 60’ ο Εθνικός επέβαλε την ανωτερότητά του με γκολ του Μαγγίνα, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ αλλά στο 90’ απεβλήθη, στερώντας την ομάδα του για 4 ματς από ένα πολύ χρήσιμο παίκτη!
Η ομάδα της Νέας Μάκρης, με τον Γιώργο Σιμιτζόγλου προπονητή, βρίσκεται εντός των στόχων της και προχωρεί μεθοδικά από παιχνίδι σε παιχνίδι, εξαντλώντας κάθε φορά την δυναμική της…
Ο Ραμνούς με αρκετούς νέους παίκτες, διατηρεί ένα σύνολο αξιόμαχο απέναντι σε όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας, με βλέψεις για κάτι καλύτερο.
Καλή η διαιτησία των Β. Λάμπρου, (Γουργιώτη και Κωστάρα).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής (46’ Πυκνής), Ζούρος, Αζάλ (85’ Αντωνίου), Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Βιβικίδης, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Στεφανίδης (68’ Κότσι).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ι. Χρυσίνας (46’ Δ. Κόλλιας), Γκούρα, Γκίκας (75’ Κ. Χρυσίνας), Ματέρης, Μουρίκης, Ζούπα, Ντούρας, Μήτσης, Τούντας (46’ Καλαθάκης), Αμάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money