Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-1


Στο 92’ με γκολ του νεοαποκτηθέντος Πλάκα, ο Κουβαράς νίκησε τον δυνατό Φοίβο με 2-1. Η ομάδα της Βάρης διαμαρτύρεται έντονα για τον ορισμό του διαιτητή Παπαδόπουλου σε αγώνα της, ύστερα απ’ όσα υποστηρίζει ότι έγιναν στη συνάντηση με τα Καλύβια, από τον ίδιο διαιτητή, εις βάρος της.
Το περίεργο είναι ότι στο 55’ ο βοηθός διαιτητή Τσέλιος, απεχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, αδιάθετος από στομαχικές διαταραχές και το παιχνίδι συνεχίσθηκε με ένα επόπτη!
Το ματς ήταν καλό, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν σαφή πρωτοβουλία κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και να προηγούνται (0-1) στο 23’ με σκόρερ τον Λουστ.
Στο β’ ημίχρονο, ο Κουβαράς αντεπετέθη και ισοφάρισε στο 66’ με τον Παπανικολάου (ο Φοίβος διαμαρτύρεται ότι έγινε φάουλ του σκόρερ σε αμυνόμενο, όπως και ότι το 2-1 έγινε από καταφανή θέση οφ-σάιντ).
Μετά τη λήξη του αγώνα, απεβλήθη ο τερματοφύλακας Χατζημερκούρης του Φοίβου, γιατί συμπεριφέρθηκε απρεπώς στον διαιτητή (του πέταξε τα γάντια του και τον αποκάλεσε «άρρωστο»)!
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Σπίθας, Τσέλιος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Κ. Ρώμας, Κοτοπούλης, Παπάρας (41’ λ.τρ. Σίνης), Χατζής, Π. Μπίκλης, Βανγκέλι, Πλάκα, Παπανικολάου, Ζατσελλάρι, Πρίφτης.
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Πούτρο (88’ Μαργαρίτι), Πατρίκιος (64’ Ζέρβας), Σώκος, Καρύδης, Παπαδόπουλος, Παρόλας, Λουστ, Νεφερίδης, Ποπιέλα, Αγάλου (78’ Μηλιαράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money