Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0-2

Ο Σαρωνικός, ως λογικό φαβορί, επικράτησε του Πόρτο Ράφτη με 2-0 αλλά το παιχνίδι ήταν κακό από πλευράς ποιότητας. Η πολύ μέτρια εμφάνισης της ομάδας της Αναβύσσου μπορεί να οφειλόταν στην απουσία βασικών της στελεχών από την γραμμή των μέσων. Το Πόρτο Ράφτη αντιμετώπισε πολύ νωρίς αριθμητικό χάντικαπ, αφού από το 12’ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω ανόητης αποβολής του Κριτσωτάκη, επειδή εξύβρισε φίλαθλο! Πάντως, η αριθμητική υπεροχή δεν βοήθησε τον Σαρωνικό να παίξει καλύτερα και συνέχισε υποτονικά, δημιουργώντας ελάχιστες αξιόλογες φάσεις.
Στο β’ ημίχρονο βελτιώθηκε κάπως η ποιότητα του παιχνιδιού και στο 60’ έγινε το 0-1 με κοντινό πλασέ του Χατζημιχαηλίδη. Το αποτέλεσμα –βάσει της δυναμικότητας των αντιπάλων- κρίθηκε ουσιαστικά από το τέρμα αυτό, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Καραλή, που πέρασε ένα ξεκούραστο απόγευμα!
Το 0-2 πραγματοποιήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα (91’) και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πόρτο Ράφτη. Σκόρερ ήταν Σωτήρης Αλεξίου, που έσπρωξε ανενόχλητος την μπάλλα στα δίχτυα, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Ένα λεπτό νωρίτερα (90’) ο Σαρωνικός έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κερμέζο, επειδή έβρισε τα θεία…
Πολύ καλή η διαιτησία των Δραγάτη, Πολυδωρόπουλου - Περδίκη.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Μουτεβελής, Κοντός (65’ Σιδηράς), Δέδες (80’ Μαλατάνος), Πανουτσόπουλος, Λιώλης, Κριτσωτάκης, Φράγκος (33’ Μπεκίρης), Άγκα, Δάμος, Χ. Δημητρακόπουλος, Καραβίδας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου (65’ Κερμέζο), Λ. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Α. Καραγιάννης, Μπούκης (80’ Λεζάκης), Χαρίτος (85’ Ν. Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money