Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ











Με την παρουσία πλήθους κόσμου, σε μια λαμπρή γιορτή, που μόνο η Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών ξέρει να οργανώνει, έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 για τις ομάδες του συλλόγου, εκ των οποίων η ανδρική ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο, αυτό των πρωταθλητών της Γ’ κατηγορίας. Από τη νέα περίοδο 2012-13 η ομάδα της Δόξας Αγίας Άννας θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης (φιέστας) άρχισε με αγώνα των projunior, των ακαδημιών του συλλόγου. Ακολούθησε φιλικός αγώνας ανδρών με αντίπαλο τον πρωταθλητή Δ’ εθνικής και συντοπίτη Αχαρναϊκό, που έληξε ισόπαλος 1-1.
Μετά τον αγώνα, τιμήθηκαν:
1) Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Π. και manager Ανδρέας Μπονόβας, από τον ειδικό γραμματέα και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Δόξας, Χάρη Τσάτσαρη.
2) Ο προπονητής Σταύρος Ηλιόπουλος, από τον αντιπρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Νίκα.
3) Οι διαιτητές του αγώνα κ.κ. Κασομούλης, Φαμέλης, Αδαμόπουλος, από τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αχαρνών κ. Μιχάλη Βρεττό.
4) Ο Αχαρναϊκός, δια του προέδρου του Νίκου Καρδάση, από τον πρόεδρο της Δόξας Αγ. Άννας κ. Σάββα Βαβάση, για την άνοδό του στη Superleague 2.
5) Με τη σειρά του, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού, κ. Δημήτρης Σαρλής τίμησε τον πρόεδρο της Δόξας κ. Σάββα Βαβάση, για την άνοδο στη Β’ κατηγορία Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Αν και απόντες, λόγω υποχρεώσεων, αλλά πάντα δίπλα στο σύλλογο της Δόξας, τιμήθηκαν:
O γεν. γραμματέας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς και φίλος του συλλόγου κ. Αντώνης Γλύκας, για την πολύτιμη βοήθειά του προς την ομάδα.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλης Γουλανδρής, για την μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι χορηγοί της ομάδας σε ισοτονικά ποτά ISOSTAR.
Το κύπελλο και τα μετάλλια σ’ όλα τα μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας, απένειμε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κ. Φώτης Μαγουλάς.
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δόξα Αγίας Άννας, ευχαρίστησε για την παρουσία τους:
Από το Δήμο Αχαρνών, τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Α.Ο.Δ.Α. κ. Μιχάλη Βρεττό και τον αντιπρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Νίκα.
Από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Μπονόβα και Βασίλη Σορώτο.
Από τον Αχαρναϊκό, τον πρόεδρο Νίκο Καρδάση και τον πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Σαρλή. Επίσης, τον αντιπρόεδρο και διακεκριμένο ορθοπεδικό γιατρό του Αχαρναϊκού Αθανάσιο Παγώνα.
Τον επίτιμο πρόεδρο της Δόξας Αγ. Άννας Ιωάννη Τσιαμάντα.
Τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Φώτη Μαγουλά, τον πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Φατσή και τον πρόεδρο των παρατηρητών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κ. Παναγιωτίδη.
Τον γιατρό της ομάδας της Δόξας κ. Αλεξίου, όπως και τον εκπρόσωπο της Xtape και επίσημο προμηθευτή ιματισμού της ομάδας κ. Αγουσαλίδη.
Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου έστειλε μήνυμα προς όλα τα μέλη των τμημάτων υποδομής, τους φιλάθλους –το μεγάλο αυτό πλήθος κόσμου- που υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες του σωματείου και όλους αυτούς που βοηθούν ώστε να βρίσκεται ο σύλλογος πάντα ψηλά, με το σύνθημα: «Πάντα Νίκες»!














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money