Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΑΡΑΟ

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/6 με την καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή, του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Σπύρου Καλιανιώτη, περί εξαγοράς του πληρεξουσίου του συλλόγου «Προφήτης Ηλίας» από παράγοντα του Αμφιάραου Καλάμου, με αντάλλαγμα τη νίκη στον μεταξύ τους αγώνα μπαράζ Γ’ κατηγορίας υπέρ του Προφήτη Ηλία!
Ενόψει των αρχαιρεσιών της ΕΠΣΑΝΑ, η καταγγελία αποτελεί ουσιαστική παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία, δεδομένου του γεγονότος ότι -σύμφωνα με τα διαδιδόμενα από τους υποψηφίους- ο Προφήτης Ηλίας εμφανίζεται με δύο διαφορετικά πληρεξούσια κατατεθειμένα στην γραμματεία της Ένωσης.
Σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, «πώς το μάθατε εσείς αυτό»; Ο κ. Καλιανιώτης απάντησε: «Μου το κατήγγειλε ο προπονητής του Προφήτη Ηλία, Δημήτρης Κουλοχέρης»!
Το απόγευμα, σε ραδιοφωνική εκπομπή, κλήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μαγουλάς, να σχολιάσει το θέμα. Αυτός δήλωσε τα εξής: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά για τις δηλώσεις Καλιανιώτη. Δεν γνωρίζω τι έκαναν τα σωματεία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Όμως, ό,τι είναι παράνομο και βρωμάει στο χώρο του ποδοσφαίρου, πρέπει να πηγαίνει στον εισαγγελέα».
Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, την Πέμπτη 28/6, μίλησε τηλεφωνικά ο κ. Κουλοχέρης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είχε καμία συζήτηση με τον κ. Καλιανιώτη, και όσα λέει αποτελούν ψεύδη! Προκάλεσε, μάλιστα, τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή να τον φέρει σε ανοικτή τηλεφωνική αντιπαράθεση με τον κ. Καλιανιώτη... Επιπλέον, είπε ότι δεν είναι δυνατόν ένας προπονητής να ασχολείται με τέτοια θέματα.
Επανερχόμενος ο κ. Καλιανιώτης, και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις Κουλοχέρη, ισχυρίσθηκε: «Εγώ, δεν ανέφερα όνομα»! Απ' ότι αντιλαμβανόμαστε, δεν είχε δει σε βίντεο την εκπομπή της Τετάρτης 27/6.
Πάντως, έτσι ή αλλιώς η υπόθεση φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια. Σε τηλεφωνική παρέμβαση στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, του προέδρου του Δ.Σ. του Αμφιάραου Καλάμου Γιώργου Νικολάου, δηλώθηκε πως είναι αποφασισμένος να ζητήσει για το συγκεκριμένο θέμα, κάλυψη από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Μαγουλά, πριν καταφύγει σε όποιες νομικές ενέργειες χρειάζεται, ώστε ο σύλλογός του να μην διασύρεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money