Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΚΟ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ

Στέφανος Ορφανίδης και Βασίλης Μεθενίτης  
Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της Μαρκό ανέλαβε ο πολιτικός μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Βασίλης Μεθενίτης, ο οποίος ήταν β’ αντιπρόεδρος στην απελθούσα διοίκηση. Ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κορωνιάς ανέλαβε καθήκοντα α’ αντιπροέδρου ενώ στη θέση του β’ αντιπροέδρου μπήκε ο Στέφανος Ορφανίδης, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και παλιός πρωταθλητής τέννις.

Το νέο Δ.Σ. συνεκλήθη σε σώμα στις 18/6, με την ακόλουθη σύνθεση: Βασίλης Μεθενίτης πρόεδρος, Νίκος Κορωνιάς α’ αντιπρόεδρος, Στέφανος Ορφανίδης β’ αντιπρόεδρος, Σταύρος Φραγκάκος γενικός γραμματέας, Γιάννης Στάθης ταμίας, Ηλίας Παναγιώτου ειδικός γραμματέας, Γιώργος Γαρείος γενικός αρχηγός, Δημήτρης Πατσαούρας, Χρήστος Ρόκας, Σπύρος Κωτσοβασίλης και Βασίλης Μπίστας, ο οποίος αντικατέστησε τον Στέλιο Μπάστα που εξελέγη αρχικά αλλά παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος κ. Μεθενίτης, ανέφερε ότι η ανανεωμένη διοίκηση –συνέχεια της προηγούμενης- έχει στόχο να πραγματοποιήσει η ανδρική ομάδα ποιοτική πορεία στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών και να μοιράσει δωρεάν μαθητικά εισιτήρια διαρκείας στα σχολεία της πόλης! Τέλος, κάλεσε την τοπική κοινωνία και τους νέους του Μαρκοπούλου, να «αγκαλιάσουν» πάλι την ομάδα της Μαρκό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money