Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΣΤΙΣ 21/6 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ

Συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη 14/6 στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο μηδενισμός του Ολύμπου Αγιάσσου στο ματς με τον Νικολακάκη (6/6), που η ομάδα της Λέσβου δεν εμφανίσθηκε να αγωνισθεί. Στη διαδικασία παρενέβησαν δια των νομικών τους συμβούλων κ.κ. Γρηγορίου και Γκαγκάτση, οι αντίστοιχες ΕΠΣ Λέσβου και Αν. Αττικής. Ο Όλυμπος παρουσίασε στην Επιτροπή μια αντιφατική βεβαίωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπήρχε την παραμονή του αγώνα (5/6) ατμοπλοϊκό δρομολόγιο.
Σύμφωνα, όμως με βεβαιώσεις που προσκόμισε ο Νικολακάκης, έγιναν δύο δρομολόγια πλοίων στις 4/6 (και ήταν γνωστό ότι από 1/6, τις Τρίτες, δεν υπάρχει δρομολόγιο προς Πειραιά). Άλλωστε, υπήρχαν τουλάχιστον 3 αεροπορικές πτήσεις από Μυτιλήνη προς Αθήνα, τις δύο ημέρες (5 και 6/6).
Ως μάρτυρας του Ολύμπου, κατέθεσε παράγοντας της ομάδας, συνταξιούχος, κάτοικος Αθηνών, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του επιθυμεί –αν τιμωρηθεί- να μην της επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, γιατί τα οικονομικά του συλλόγου είναι …χάλια!
Την Τρίτη 19/6 θα κατατεθούν οι προτάσεις των δύο πλευρών και την Πέμπτη 21/6 θα εκδοθεί η απόφαση.

Αυστηρές ποινές
Πάντως, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της 15/6, επέβαλε ποινές σε παράγοντες του Νικολακάκη, για την συμπεριφορά τους στον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με τον Όλυμπο Αγιάσσου (27/5), που είχε λήξει με νίκη 3-1 της ομάδας της Μυτιλήνης. Θυμίζουμε ότι είχε επικρατήσει φοβερή ένταση στο παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την διαιτησία στο επίκεντρο! Παίκτες, παράγοντες και προπονητές του Νικολακάκη, αμφισβητούσαν έντονα –αλλά δικαιολογημένα- κάθε σφύριγμα, ύστερα από ανάκληση σφυρίγματος του διαιτητή Ζαχαριάδη (Θεσσαλονίκης) για πέναλτυ υπέρ του Νικολακάκη, που «το πήρε πίσω» κατόπιν σχετικής υποδείξεως του βοηθού, από την άλλη πλευρά του γηπέδου! Τότε, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ο Θανάσης Νικολακάκης και οι προπονητές της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν! Ο διαιτητής ανέφερε τα γεγονότα στο φύλλο αγώνος.
Γι’ αυτή τη συμπεριφορά, η Π.Ε. της ΕΠΟ επέβαλε στον Θανάση Νικολακάκη (εκπρόσωπο της ομάδας) χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες. Στον προπονητή Κώστα Βρεττό, χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και στον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Σαββίδη, χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες.

* Στην ίδια συνεδρίασή της, η Π.Ε. της ΕΠΟ κήρυξε το σωματείο Εθνικός Πειραιώς πειθαρχικά ελεγκτέο, κι επέβαλε σ’ αυτό χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, ύστερα από δίωξη που εξάσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, για επεισόδια στον αγώνα Δ’ εθνικής Τριγλίας – Εθνικού, στις 27.5.2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money