Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΔΗΜ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ: Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Άνοιξης Δημήτρης Γιαρένης, αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της «Ενωτικής Κίνησης», η οποία θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ στις επικείμενες εκλογές. Μιλώντας στον Κώστα Ζαρέντη και τον ιστότοπο Onsports, ο κ. Γιαρένης άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη διοίκηση και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Φώτη Μαγουλά, αναφέρθηκε στους στόχους της «Ενωτικής Κίνησης» και σχολίασε τις προεκλογικές κινήσεις.

- Για ποιους λόγους αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά της ΕΠΣΑΝΑ και να ζητήσετε την ψήφο των σωματείων στις ερχόμενες εκλογές;

- Αποφάσισα να ενεργοποιηθώ, κάτι άλλωστε που πάντα έκανα, λόγω της ανυπαρξίας της τωρινής διοίκησης και ειδικά του προέδρου Φώτη Μαγουλά και της πολύ στενής παρέας του. Εδώ και αρκετό διάστημα, πραγματοποιούνται διεργασίες μεταξύ παραγόντων, προκειμένου να αλλάξει αυτή η αποτυχημένη διοίκηση στις εκλογές που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν τον Ιούνιο του 2012.

- Η «Ενωτική Κίνηση» τι σκοπεύει να αλλάξει στο ποδοσφαιρικό τοπίο της Ανατολικής Αττικής;

- Βασικός στόχος είναι ν’ αποτελείται το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κυρίως από παράγοντες, οι οποίοι λειτουργούν και ματώνουν για τα σωματεία και όχι από παράγοντες που τους ενδιαφέρει απλά και μόνο η καρέκλα της ΕΠΣΑΝΑ, χωρίς να έχουν δουλέψει και αγωνιστεί για κάποιο σωματείο. Τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα γνωρίζουμε εμείς οι οποίοι τα αντιμετωπίζουμε, λειτουργώντας τις ομάδες μας. Τα τελευταία χρόνια η ΕΠΣΑΝΑ διοικείται από ανθρώπους που έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και το μόνο που κάνουν, είναι να προσθέτουν καινούργια οικονομικά βάρη στα σωματεία.

- Για ποιο λόγο τα σωματεία θα επέλεγαν να ψηφίσουν την «Ενωτική Κίνηση»;

- Θα επιλέξουν την «Ενωτική Κίνηση», γιατί θα καταλάβουν ότι είμαστε κομμάτι από αυτά. Κι έχουμε κοινά προβλήματα, τα οποία θα προσπαθήσουμε από κοινού να λύσουμε.

- Υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών;

- Με τα σημερινά δεδομένα, όχι. Έχουμε κάνει συναντήσεις με την ομάδα Ρούσση – Αποστολίδη και με ομάδα συμβούλων της Ένωσης (Δεσύπρη, Ρουγγέρη, Φλαμπούρη), αλλά δεν δεχόμαστε να είναι de facto υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, άρα από την στιγμή που θα είμαστε νικητές στις εκλογές, να είναι αυτομάτως και μέλη του Δ.Σ. Αυτή τη στιγμή -απ’ ότι φαίνεται- οι δύο αυτές ομάδες, δείχνουν ότι ενώθηκαν. Συν τοις άλλοις, θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος, άσχετα αν είναι άριστος επιστήμονας, και αναφέρομαι στον κ. Ρούσση, ο οποίος δεν θυμάμαι να έχει ασκήσει ποτέ διοίκηση σε σωματείο και η μόνη σχέση του με την ΕΠΣΑΝΑ ήταν η έμμισθη σχέση του ως προπονητή, σε ομάδες όπως ο Νικολακάκης και το Πόρτο Ράφτη, κι ενώ είναι ακόμη πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ, να θέλει να γίνει πρόεδρος και μόνο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ!

- Τι πιθανότητες δίνετε στην «Ενωτική Κίνηση» να κερδίσει τις εκλογές;

- Για μένα ο μοναδικός μας αντίπαλος σ’ αυτές τις εκλογές, είναι το καταστατικό έκτρωμα, το οποίο έφτιαξε ο καθοδηγητής του κ. Μαγουλά, Βασίλης Γκαγκάτσης, με σκοπό να ελέγξει τις διεργασίες εκλογής του Δ.Σ., άρα και την Ένωση…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money