Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

«ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ!

Δημήτρης Δράκος 
Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η νέα συζήτηση σχετικά με την αντικατάσταση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Δράκου, που έγινε στο συμβούλιο της Τετάρτης 18/4! Ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς και ο γραμματέας κ. Βασιλειάδης, επέμειναν στην αντικαταστατική άποψή τους, να μην αντικατασταθεί ο σύμβουλος που έχει απουσιάσει σε 3 τουλάχιστον συνεχόμενες συνεδριάσεις!
Ο ίδιος ο κ. Δράκος, εμφανίσθηκε προκλητικά στη συνεδρίαση, κι επιχείρησε να δικαιολογήσει αναδρομικά τις απουσίες του (με καθυστέρηση ενός μηνός και πλέον), με την δικαιολογία ότι ήταν άρρωστος!!!
Όμως, ο πρώην γεν. γραμματέας κ. Αποστολίδης, αρνήθηκε πεισματικά να δεχθεί την άποψη του προεδρείου, κι επέμεινε –από την πλευρά του- να αντικατασταθεί άμεσα ο «απών» σύμβουλος από τον α’ αναπληρωματικό κ. Γιάννη Κώη.

Μάλιστα, από την απάντηση σε σχετική ερώτηση που έκανε ο κ. Αποστολίδης προς τον κ. Δράκο, αποκαλύφθηκε ότι παλαιότερα (όπως παραδέχθηκε ο κ. Δράκος), ο συγκεκριμένος σύμβουλος είχε λείψει από 15 (!) συνεχείς συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς να αντιδράσει κανείς και –το κυριότερο- χωρίς ο ίδιος ο κ. Δράκος να παραιτηθεί από ευθιξία… Αλλά, πού τέτοια …ευαισθησία!

Οι κ.κ. Μαγουλάς και Βασιλειάδης κατετρίβησαν σε ανούσιες τεχνικές λεπτομέρειες επί του θέματος, και κατέφυγαν σε ευχολόγιο προς τον σύμβουλο κ. Νικολάου, να αποσύρει το αίτημα αντικατάστασης του κ. Δράκου, που ζήτησε στο προηγούμενο Δ.Σ. Υποστήριξαν ακόμη, ότι υπολείπεται λίγος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας διοίκησης και είναι κρίμα να αντικατασταθεί τώρα ο σύμβουλος (σ.σ. που τους «προσφέρει» οριακή πλειοψηφία 6-5 ψήφων)!

«Νομίζουν ότι διοικούν μόνοι τους», μας είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νικολάου, αναφερόμενος στον πρόεδρο και τον γραμματέα, ενώ επέμεινε στο αίτημά του. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση, ο κ. Νικολάου έθεσε το σχετικό ερώτημα προς την διοίκηση: «Τι θα γίνει με τον συνάδελφο Δημήτρη Δράκο, που απουσιάζει συνεχώς από τις συνεδριάσεις, κι έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 3 συνεχόμενες απουσίες»; Το σώμα επιφυλάχθηκε τότε να αποφασίσει, παρ’ ότι ορισμένοι είπαν να προχωρήσουν σε διαδικασία αντικατάστασης…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money