Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 50.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, τους φίλους και -εν δυνάμει- φίλες του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής, που μέσα σε 3 μόλις μήνες, κατέστησαν αυτόν τον ιστότοπο -ως φαίνεται- το κορυφαίο μέσο ενημέρωσης στο συγκεκριμένο αντικείμενο ενασχόλησης!

Από τις 10 Ιανουαρίου 2012, που πρωτολειτούργησε η ιστοσελίδα μας, ξεπεράσαμε χθες 20 Απριλίου τους 50.000 επισκέπτες! Ειλικρινά, δεν το πιστεύουμε. Είναι κάτι πρωτοφανές και το χαιρόμαστε! Οι ασχολούμενοι με το δημοφιλέστερο άθλημα στην περιοχή μας, ενημερώνονται συστηματικά και από αυτή την ιντερνετική ιστοσελίδα, «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ».

Τα στοιχεία μέτρησης που προσφέρει η ίδια η Google που μας φιλοξενεί, αποδεικνύουν ότι τον Γενάρη 2012 είχαμε μόνο 1.750 προβολές του ιστοτόπου μας. Όμως, τον Φεβρουάριο είχαμε 12.650 προβολές, τον Μάρτιο 26.420 προβολές και τον τρέχοντα μήνα Απρίλιο έχουμε ήδη 9.100 προβολές!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας. Θα συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον ρυθμό. Αν μπορέσουμε, κι ακόμη καλύτερα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money