Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2-1

Στον πιο φορτισμένο και κρίσιμο αγώνα της σαιζόν για τον Σαρωνικό, η ομάδα της Αναβύσσου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Πρωτέας αποδείχθηκε πιο «ανθεκτικός» στις ανάγκες του παιχνιδιού και κατάφερε να επιβληθεί στο τοπικό ντέρμπυ με 2-1 αφού βρέθηκε να ηττάται 1-0 στο 35’, μ’ ένα «κρύο» γκολ (ξαφνική βολίδα από 30 μέτρα) του Κετέογλου, που «δεν είδε» λόγω ήλιου ο Παπαϊωάννου! Στο α’ ημίχρονο ο Σαρωνικός ήταν καλύτερος, κι έχασε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει.
Το β’ ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Ο Πρωτέας ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε το κέντρο, και στο 62' εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος της άμυνας του Σαρωνικού (με τους Ζουμπουρλή και Καραλή να συγκρούονται), δίνοντας την ευκαιρία στον Κοσμάτο να πλασάρει σε άδειο τέρμα (1-1)!
Τότε ο Σαρωνικός φάνηκε να ...ξυπνάει! Πήρε πρωτοβουλία στις κινήσεις, κι έφθασε τουλάχιστον 3 φορές κοντά στην ισοφάριση, που δεν ήλθε γιατί ο Παπαϊωάννου αντέδρασε σωτήρια.
Οι γηπεδούχοι με συχνές αντεπιθέσεις, κυνηγούσαν ένα γκολ. Η ολική ανατροπή επετεύχθη στο 94'! Ο Πρωτέας είχε καλή ευκαιρία στο 93’, αλλά ο Καραλής αποσόβησε το μοιραίο! Όμως, δεν έγινε το ίδιο και στο 94’ όταν ο Χοντζάλι έκλεψε την μπάλλα, την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Κοσμάτο, ο οποίος αναδείχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα, σκοράροντας δεύτερη φορά…
Οι οπαδοί του Πρωτέα πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη. Στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας υπήρξε ένταση, καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 1.000 θεατές από τις δύο κοντινές περιοχές.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, εκπρόσωποι του Σαρωνικού δήλωσαν ότι οπαδός του Πρωτέα πέταξε μια πέτρα στον τερματοφύλακα Καραλή, που πέρασε δίπλα από το κεφάλι του! Πάντως, αποφεύχθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.
Καλοί οι διαιτητές Κάντζος, (Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλος).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάι, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Μακρυπίδης, Κοσμάτος, Μαραγκός (66’ Ρέτσικας), Χοντζάλι, Κωστάκη (86’ Χασουράκης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Καραγιάννης (58’ Χ. Αλεξίου), Ζουμπουρλής, Γ. Τζιβίλογλου, Κετέογλου (65’ Χατζημιχαηλίδης), Ζντράβα, Ε. Τζιβίλογλου, Λεζάκης (75’ Στεφανίδης), Σ. Αλεξίου, Θάνος.













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money