Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-0

Με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο του, ο Κεραυνός νίκησε γηπεδούχος τη Μάχη Μαραθώνα 2-0, σε κρίσιμη βαθμολογικά συνάντηση. Τώρα η ομάδα της Κερατέας ισοβαθμεί με την ομάδα του Μαραθώνα (και του Ωρωπού) αλλά υπερτερεί στα μεταξύ τους αποτελέσματα (και του Ωρωπού).
Καλύτεροι μόνο στο β’ μέρος του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς τον τραυματία Μίχα στη σύνθεσή τους, δεν κατάφεραν να σταθούν ικανοποιητικά, παρά μόνο στο α’ ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Γκίνης (18’) και το έκλεισε ο Αναγνώστου με σουτ, ύστερα από κόρνερ, στο 67’. Ενδιάμεσα (44’) ο Κεραυνός σημείωσε κι άλλο γκολ, αλλά ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ του Λούτζη στον Τσάλε, στην προηγούμενη φάση. Το ματς ήταν πολύ δυνατό, γι’ αυτό στο 75’ απεβλήθη ο Τσέλα και στο 88’ ο Πρίφτης.   

«Πολεμική» χαρακτήρισαν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οι άνθρωποι της Μάχης, οι οποίοι είχαν και 20-30 οπαδούς στο πλευρό τους. Όταν ο κόσμος αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό μιας ομάδας για να την κρατήσει στην κατηγορία, το πετυχαίνει και με το παραπάνω…

Διαιτητές: Μάλαμας, (Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου, Κατσίκης, Γκίνης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Λούτζη, Χελιώτης (57' Γ. Ρώμας), Δ. Ρώμας Δ. (79' Πλάκα), Βίλα, Μπάτρης.

ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Χαμάμης, Καρακώστας (55' Τσένε), Πλατσιώτας, Καραλής, Γρίβας, Νταής, Μεταξάς (46’ Τσάλε), Βούσουλας, Κωσταντόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money