Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-3

Ανώδυνο πέρασμα της Λαυρεωτικής από τη Νέα Μάκρη. Με καλή εμφάνιση και αρκετή τύχη, νίκησε τον τοπικό Εθνικό με 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την άνοδο!
Το 0-1 σημείωσε ο Πάνου με κεφαλιά στο 38’ αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ζιάγκος ισοφάρισε με ατομική ενέργεια και πλασέ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα!

Ο Εθνικός απάντησε με δύο δοκάρια των Ελευθερίου και Στεφανίδη, ενώ διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή γιατί προστάτευσε την Λαυρεωτική στο 20’ μη αποβάλλοντας παίκτη της με 2η κίτρινη κάρτα, όταν αυτός ανέτρεψε παίκτη των γηπεδούχων εκτός περιοχής…

Το 1-2 έγινε στο 77’ με κεφαλιά του Μακρή και το τελικό 1-3 με σουτ του Παπαγεωργίου στο 89’, όταν όλος ο Εθνικός είχε βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει.

Ο διαιτητής Ιωαννίδης (οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα γιατί έδειξε 7 κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Εθνικού) κράτησε το παιχνίδι χωρίς αποβολές. Βοηθοί ήταν οι Νικολακάκος και Καλλίνικος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος (46’ Πίστας), Μαγγίνας, Αηδόνης, Χρ. Παπαδόπουλος, Ελευθερίου, Ντελιάι, Μποϊμπέι (60’ Αλτιπαρμάκης), Σπανομαρίδης, Στεφανίδης (75’ Μασούρας), Ζιάγκος.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Α. Καραμολέγκος, Δρούγκας (77’ Δρογγίτης), Χουσεΐν, Παπαδημητρίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Δ. Καραμολέγκος (69′ Παπαγεωργίου), Τσιαούσης, Δ. Μιχαηλίδης (87’ Μακίδης), Μακρής, Χρήστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money