Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΚΟ 1-0

Το γκολ του Παλληνιακού
Από την αρχή του αγώνα φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε ένα γκολ, θα νικούσε! Όταν, λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, έφυγε με τράβηγμα στο πόδι ο Ντρένοβα από το γήπεδο, όλοι πίστεψαν ότι η Μαρκό θα κατάφερνε να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ εις βάρος του Παλληνιακού, ώστε να πάρει τη νίκη στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση.
Όμως, συνέβη το αντίθετο… Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν καλά, και στις 2-3 ευκαιρίες που δημιούργησαν, ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Ζώκο στο 69’ και να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Από το 70’ και μετά το παιχνίδι «άνοιξε» και οι φάσεις ήταν πολλές και εντυπωσιακές μπροστά στις εστίες και των δύο τερματοφυλάκων. Σε μια απ’ αυτές (85’), ο Αγγελάκος «κατάφερε» να στείλει την μπάλλα στο δοκάρι αντί στο άδειο τέρμα! Αλλά και το τέρμα της Μαρκό κινδύνευσε με σεύτερη παραβίαση.

Τελικά, ο Παλληνιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη και η Μαρκό έχασε και την τελευταία της (κρυφή) ελπίδα για κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Προβληματική η διαιτησία του Παπάζογλου, (Μαυρουδής, Ρούντος).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κόντος, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κουτσούκος, Μπούρας, Ντρένοβα (43’ λ.τρ. Κοβάνης, 87’ Κοκκινάκης), Αλβανός, Σκεντούλη, Ζώκος, Ρουφαγάλας (80’ Σταθόπουλος).

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Σιδέρης (80’ Λυριτζής), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοντζιάς, Ν. Τσώνης, Θαν. Τσώνης, Κοντογιαννόπουλος (67’ Ντίνος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης (67’ Καραούλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money