Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Γκαγκάτσης-Βασιλειάδης: Ήταν μαζί στην ΕΠΟ
Σημαντική ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης χθες βράδυ (Πέμπτη 15/3), που διήρκεσε πάνω από τρεισήμισι ώρες! Ουσιαστικά, αντικαταστάθηκε –κατ’ απαίτηση του προέδρου- ο γενικός γραμματέας Γρηγόρης Αποστολίδης και την θέση του κατέλαβε ο Ησαΐας Βασιλειάδης.

Υπήρξε, ακόμη, αλλαγή θέσεων στις θέσεις του προεδρείου, ως εξής: Α’ αντιπρόεδρος ο Νίκος Ξαγοράρης, Β’ αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Φατσής και αναπληρωτής γεν. γραμματέας ο Δημήτρης Δράκος. Στη θέση του ταμία επανήλθε ο πρόσφατα παραιτηθείς Πέτρος Ρουγγέρης, με αναπληρωτή τον Σπύρο Καλιανιώτη. 

Η συνεδρίαση άρχισε με την παρουσία 10 μελών (απουσίαζε μόνο ο κ. Αποστολίδης). Νωρίς αποχώρησε για προσωπικούς λόγους ο κ. Φλαμπούρης, κι έμειναν 9.

Ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς, έφερε το θέμα της αντικατάστασης του γραμματέα, με την ακόλουθη δικαιολογία: «Αφού ο Γρηγόρης πάει σε άλλο στρατόπεδο, σημαίνει ότι δεν θέλει να συνεργάζεται πλέον μαζί μου»! Το «άλλο στρατόπεδο» αφορά δήλωση του κ. Ρούσση, ότι «την προεκλογική του προσπάθεια, στηρίζει, συντονίζει και θα έχει ηγετικό ρόλο σ’ αυτή, ο νυν γενικός γραμματέας της Ένωσης, Γρηγόρης Αποστολίδης». Ο ίδιος, όμως, δεν ρωτήθηκε! Ούτε έκανε σχετική δήλωση!

Το μέλος κ. Δεσύπρης, αναφέρθηκε στην παρόμοια στάση που κράτησε ο κ. Μαγουλάς προ ημερών, επισημαίνοντας: «Αυτό που έκανες εσύ αρχικά με τον Ρούσση, το έκανε τώρα και ο Αποστολίδης! Γιατί, λοιπόν, αντιδράς; Επειδή ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής άλλης Ένωσης, δήλωσε δημόσια ότι ο Αποστολίδης θα είναι βασικός του συνεργάτης»; Απάντηση δεν πήρε.

Οι κ.κ. Δεσύπρης και Νικολάου, διαφώνησαν ανοικτά και κατήγγειλαν την διαδικασία ως κωμικοτραγική, την χαρακτήρισαν «αντικανονική», επειδή δεν υπήρχε παραίτηση ούτε απολογία του γενικού γραμματέα, κι αποχώρησαν της συνεδρίασης… Οπότε, στη συνεδρίαση παρέμειναν 7 σύμβουλοι.

Μάλιστα, ο κ. Νικολάου, έθεσε –προς στιγμή- και θέμα παραίτησης Μαγουλά! Αλλά επειδή η ατμόσφαιρα είχε φορτισθεί επικίνδυνα, προτίμησε να «κρατήσει» το θέμα για επόμενη συνεδρίαση…
Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολίδης, δήλωνε ότι είχε έτοιμη την παραίτησή του εφ’ όσον του εζητείτο. Κι εξέφραζε την απορία του, γιατί δεν τον είχε ενημερώσει σχετικά ο πρόεδρος.
Η συνεδρίαση συνεχίσθηκε με ψηφοφορία, από την οποία ο κ. Ρουγγέρης ουσιαστικά απείχε, ψηφίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις «όχι». Που σημαίνει ότι οι εκλεγέντες «πήραν» τις νέες θέσεις τους, έχοντας ψηφίσει καθένας τον εαυτό του! Δηλαδή 5+1 (ο εαυτός τους)=6. Ωραία διαδικασία για 11μελές διοικητικό συμβούλιο! 


Με τον τρόπο αυτό, δικαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ μας σχετικά με την «διοίκηση χωρίς πλειοψηφία», αφού το προεκλογικό κλίμα έχει ταράξει τις σχέσεις στην παράταξη Μαγουλά, που αναγκάσθηκε να ζητήσει στήριξη από τον κ. Βασιλειάδη, της αντιπολίτευσης! Οι εξελίξεις της Πέμπτης, ανέδειξαν το άγχος του Φ. Μαγουλά να βρει σίγουρους συνεργάτες… Για την ώρα, τους βρήκε στα πρόσωπα των κ.κ. Καλιανιώτη, Φατσή, Ξαγοράρη, Δράκου και Βασιλειάδη. Την επόμενη εβδομάδα, ποιος ξέρει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money