Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ









Αρκετοί παράγοντες ομάδων της Ανατολικής Αττικής παρακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στο γήπεδο Κορωπίου και μετά, πήγαν στο γήπεδο Περιστερίου, όπου διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (Φωστήρ-Αθηναϊκός 3-1). Μεταξύ αυτών ήταν και οι κ.κ. Νικολάου, Χρυσάφης, Καλαμάρας, Βοργιάς και Γιαρένης, οι οποίοι -μοιραία- έκαναν τις συγκρίσεις τους. 

Ο πρόεδρος της Άνοιξης κ. Γιαρένης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Φως των Σπόρ", σχολίασε τις οργανωτικές διαφορές που διέκρινε στις δύο διοργανώσεις: "Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους δύο τελικούς, είδαν την τεράστια οργανωτική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο Ενώσεις, όπως και την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, λόγω της ανυπαρξίας του προέδρου Μαγουλά και της παρέας του! Έχουμε καταντήσει ο φτωχός συγγενής...

Ο τελικός της Αθήνας έγινε σ' ένα γήπεδο στολίδι, παρουσία πληθώρας επισήμων, ενώ ο δικός μας τελικός έγινε σ' ένα ακατάλληλο γήπεδο, όπου οι ομάδες δεν μπόρεσαν να δείξουν τις αγωνιστικές τους δυνατότητες και χωρίς την περουσία ούτε ενός επισήμου"!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ Σπύρος Καλιανιώτης, απαντώντας στο σχόλιο αυτό, μας είπε: "Σχετικά με όσα υποστήριξε ο κ. Γιαρένης, εμείς είχαμε επίσημους καλεσμένους τους φιλάθλους, τους παράγοντες της Βάρης και του Αχαρναϊκού, καθώς και τους παράγοντες και προέδρους όλων των ομάδων της Ανατολικής Αττικής.

Όσο για το γήπεδο Κορωπίου, έχω να πω ότι το γήπεδο Σπάτων -το οποίο προτιμούσαμε- δεν μας παραχωρήθηκε, διότι ο περυσινός πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει τις ζημιές που έγιναν σ' αυτό, ώστε να ανταποκριθεί η Ένωση"! 


















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money