Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΩΛΥΜΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ

Ο Πέτρος Ρουγγέρης δεν θα είναι ο υπερπαρατηρητής του ντέρμπυ Μαρκό-Νικολακάκη, επειδή θα λείπει εκτός Αττικής για επαγγελματικούς λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η τοποθέτησή του αποφασίσθηκε όταν ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή, αλλά αργότερα, όταν ορίσθηκε να γίνει Σάββατο το ματς, ελήφθη απόφαση για τοποθέτηση και β’ υπερπαρατηρητή, του Νίκου Ξαγοράρη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον κ. Ρουγγέρη σε περίπτωση κωλύματός του.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, την περασμένη Πέμπτη 22/3, υπήρξε αρχικά πρόβλημα απαρτίας! Παρόντες ήταν μόνο οι κ.κ. Μαγουλάς, Καλιανιώτης, Φατσής, Βασιλειάδης και Αποστολίδης, οπότε χρειάσθηκε να κληθεί εσπευσμένα ο κ. Ξαγοράρης, ο οποίος παρά τον θάνατο της μητέρας του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας –προς τιμή του- προσέφερε στήριξη στον κ. Μαγουλά και παρουσιάσθηκε στα γραφεία της Ένωσης, ώστε να αρχίσει η συνεδρίαση, στη διάρκεια της οποίας (με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μιας ώρας) εμφανίσθηκαν και οι κ.κ. Ρουγγέρης και Φλαμπούρης.

Στα θέματα συζήτησης, που εξαντλήθηκε βασικά σε τεχνικά και οργανωτικά θέματα, υπήρξε ενόχληση και αντίδραση του κ. Βασιλειάδη, όταν ο τελευταίος ζήτησε διευκόλυνση των ομάδων παίδων και παμπαίδων του Άρη Βούλας, δηλαδή του συλλόγου από τον οποίο προέρχεται παραγοντικά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money