Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!



Ο Βωμός Διονύσου, το Κτήμα Τατοΐου, τα αρχαιολογικά ευρήματα στην Άνοιξη, η Φειδιππίδεια διαδρομή και όλοι οι υπό αξιοποίηση χώροι του δήμου Διονύσου, αποτέλεσαν θέμα συζήτησης στη συνάντηση του δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικητιάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/3 στο γραφείο του υφυπουργού. Ο δήμαρχος Διονύσου συνοδευόταν από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Μανώλη Γαρεφαλλάκη και Γιάννη Κανατσούλη. Η συζήτηση περιεστράφη στην πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη του δήμου Διονύσου. Σύμφωνα με δήλωση του κ. Καλαφατέλη: «Επιδιώκουμε, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, να δώσουμε προοπτικές ανάπτυξης στον δήμο μας»!

Πολύ ωραία όλα αυτά. Όμως, ο άφαντος στην αναζήτησή μας (ούτε στο κινητό του δεν απαντά!) κ. Καλαφατέλης, δεν φροντίζει τα γήπεδα ποδοσφαίρου του δήμου του. Υποφέρουν από την αδιαφορία των υπηρεσιών του δήμου τα γήπεδα Δροσιάς, Διονύσου, Ροδοπόλεως (!), Σταμάτας (!), Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Κρυονερίου. Άλλα λιγότερο, κι άλλα περισσότερο. Κι αντί να ασχοληθεί ο δήμαρχος με τα παιδιά που παίζουν στα εγκαταλελειμμένα από την δημοτική στοργή γήπεδα, ασχολείται με την πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη του δήμου! Καλά κάνει, όλα χρειάζονται… Αλλά, ο αθλητισμός είναι πρωτίστης σημασίας. Φροντίστε τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά των γηπέδων δήμαρχε! Δεν κοστίζει τίποτε! Ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς διαθέτει κάθε διαμέρισμα του νέου δήμου! Επιτέλους, ρίξε μια ματιά στα αποδυτήρια όλων αυτών των γηπέδων… Στα περισσότερα υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη, βρωμιά και δυσωδία.
Δεν σου λένε τίποτα οι συνεργάτες σου;


Το γήπεδο Σταμάτας

Με πολλή χαρά πληροφορηθήκαμε ότι σύντομα τίθεται πάλι σε λειτουργία, το γήπεδο Σταμάτας. Ανακαινισμένο και με βελτιωμένους χώρους, περίμενε σχεδόν έτοιμο από την προηγούμενη κοινοτική αρχή, εδώ κι ένα χρόνο! Τώρα, θα δεχθεί πάλι τη νεολαία της περιοχής και την ομάδα της Σταμάτας, που περιμένει πώς και πώς τη χρήση του.

Από το καλοκαίρι, όπως μας είπε ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος κ. Πέππας, θα δημιουργηθούν τμήματα υποδομών στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Σταμάτας, για την ενασχόληση των νέων της γύρω περιοχής. 


* Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, από αριστερά ο σύμβουλος του υφυπουργού Περικλής Βασιλάκης, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο υφυπουργός Γ. Νικητιάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Γαρεφαλλάκης και Γιάννης Κανατσούλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money