Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ


Ο πρόεδρος του Πρωτέα Ντίνος Χασάπης

Προσπαθώντας να βρει τρόπους οικονομικής και διοικητικής επιβίωσης στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, η διοίκηση του Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας πραγματοποίησε την Τρίτη 20/3 συγκέντρωση μελών και φίλων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για την αγωνιστική, την διοικητική και την οικονομική κατάσταση του σωματείου. Ο πρόεδρος κ. Ντίνος Χασάπης, ζήτησε από τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πρωτέα, να εγγραφούν ως μέλη του συλλόγου ως ένα πρώτο βήμα ενίσχυσης του Πρωτέα, τόσο στον διοικητικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Αρκετοί από τους γονείς που παρευρέθησαν στην συνάντηση, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους και θα ανταποκριθούν στην πρόταση της διοίκησης του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Γάκης, ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού Μανώλης Τσαλικίδης, ο αντιπρόεδρος του διαμερίσματος Π. Φωκαίας κ. Μακροδημήτρης και ο παλιός κοινοτάρχης κ. Μάγειρας. 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, επισημαίνεται:

«Την Τρίτη 20/3, σε συγκέντρωση γονέων-μελών και της διοικήσεως του Α.Π.Σ. Πρωτεύς Παλαιάς Φώκαιας, αποφασίσθηκαν τα εξής:

Οι παρόντες γονείς αποδέχθηκαν την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, να εγγραφούν το συντομότερο μέλη στον σύλλογο. Η εγγραφή θεσμοθετεί την δυνατότητα συμμετοχής και στις αποφάσεις και στον προγραμματισμό του Πρωτέα.

Δημιουργείται Επιτροπή Διοίκησης Ακαδημιών, στην οποία συμμετέχουν 2 γονείς από κάθε τμήμα, σύνολο (4Χ2) 8 γονείς και 2 εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Πρωτέα. Ήδη, δήλωσαν συμμετοχή από τους παρόντες οι κυρίες Γαβαλά και Ρουμπεΐδη και οι κύριοι Πίρκολος, Τριανταφυλλάτος και Χατζηγιαννάκης. Από το Δ.Σ. συμμετέχουν ο ταμίας κ. Τσομίδης και ο έφορος ποδοσφαίρου κ. Μακροδημήτρης.

Η επιτροπή θα λειτουργήσει άμεσα  για να αντιμετωπίσει -σε συνεργασία με το Δ.Σ.- τα προβλήματα  των ακαδημιών, τον προγραμματισμό (οικονομικό και αθλητικό) των επομένων μηνών και της νέας περιόδου.

Παράλληλα θα μεριμνήσει για την εγγραφή όλων των γονέων ως μελών (αρμόδιος για την εγγραφή ο κ. Τσομίδης τηλ. 6932-348705)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money