Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΒΑΡΗ! Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ 2-1 ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Το 2-0 με κτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου στο 25'
Ο Κυανούς Αστήρ αναδείχθηκε κυπελλούχος του 9ου τελικού κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα της Βάρης –μετά από τρεις απόπειρες- κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, με νίκη 2-1 επί του Αχαρναϊκού. 

Ο Αχαρναϊκός φάνηκε καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Όμως, ο καλοστημένος Αστέρας, κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί 2-0, με γκολ του Μιχάλη Μητροφάνη στο 14’ (ευθύβολο πλασέ, από θέση μέσα αριστερά εντός περιοχής, ύστερα από σέντρα του Καρδαμίτση) και απευθείας εκτέλεση φάουλ (εκτός περιοχής) του Κώστα Παπαδόπουλου στο 25’.
Η απάντηση του Αχαρναϊκού ήλθε στο 30’ με τον Μπάμπη Κοκόλη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος, όταν ο Πλίτσης προσπάθησε με κεφαλιά να γυρίσει την μπάλλα στον τερματοφύλακα Θανόπουλο, αλλά ο Κοκόλης που παρακολουθούσε τη φάση, μπήκε σφήνα ανάμεσα στους δύο παίκτες και από κοντά μείωσε σε 2-1.

Ακολούθησε περίοδος πλήρους πρωτοβουλίας του Αχαρναϊκού, που άσκησε πίεση στην εστία του Θανόπουλου, χωρίς να καταφέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του παιχνιδιού στο β’ ημίχρονο. Ο Αχαρναϊκός συνέχισε να υπερέχει, με παίκτες αρκετά κινητικούς και κύριο μοχλό ανάπτυξης την δεξιά πτέρυγα και πρωταγωνιστή τον Κοκόλη. Η ομάδα του Μενιδίου ήθελε πολύ την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να είναι ουσιαστική στην τελική προσπάθεια.

Ο Αστέρας μαρκάριζε στενά τους αντιπάλους και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση. Ενδιαφερόταν περισσότερο να διαφυλάξει το 2-1, γι’ αυτό οι επιθετικοί του Ξηντάρας και Μητροφάνης, έμειναν αποκομμένοι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τα δύο στρατόπεδα με ανάμικτα συναισθήματα. Οι παίκτες του Αχαρναϊκού αποχωρούσαν με σκυμμένα κεφάλια και οι Βαριώτες έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στην ιστορία τους.

Ο διαιτητής Μανιώτης ήταν αρκετά καλός. Έδειξε 7 κίτρινες κάρτες (4 σε παίκτες του Αχαρναϊκού). Συνεργάσθηκε ικανοποιητικά με τους βοηθούς Πολυχρονιάδη, Τζάλλα και τον 4ο διαιτητή Παπάζογλου.


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ (Γ. Αρχοντάκης): Θανόπουλος, Κωζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Καρδαμίτσης (48’ Περγιάλης), Παπαδημητρόπουλος, Ξηντάρας (83’ Γκίκας), Παπαδόπουλος, Μητροφάνης (93’ Σιδερόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φ. Θανέλλας): Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανἀλης, Μαγγίνας (80’ Ζούμας), Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Καλέρης (88’ Δήμας), Νταβαρίνος (54’ Δημάκης), Λαναράς.















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money