Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΝΟΙΞΗ 2-0

Τυπική διαδικασία αποτέλεσε η νίκη της Λαυρεωτικής επί της Άνοιξης με 2-0. Χρειάσθηκε να παίξει μόλις 20’ λεπτά καλό ποδόσφαιρο, για να σημειώσει
τα δύο τέρματα και να επικρατήσει εύκολα. Το 1-0 πέτυχε ο Χρήστου στο 8’ με κεφαλιά και το 2-0 με βολέ του Μιχαηλίδη στο 18’.

Απ’ εκεί και πέρα, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε αναμέτρηση τακτικής των δύο ομάδων. Στο 45’ έγινε μια ωραία φάση, όταν ανάποδο ψαλίδι του Χρήστου έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μουλά.

Η Άνοιξη προσπάθησε να αντιδράσει στο β’ μέρος αλλά δεν κατάφερε σχεδόν ποτέ να απειλήσει σοβαρά την εστία των γηπεδούχων. Πάντως, στο 70’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζώρας και οι μετέπειτα νικητές έμειναν με 10 παίκτες.

Διαιτητές: Δραγάτης, (Παπαδιώτης, Β. Γαλάνης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Α. Καραμολέγκος, Δρούγκας (64’ Μακίδης), Χουσεΐν (74’ Δρογγίτης), Παντελιάς, Πάνου, Παπακωνσταντίνου, Τζώρας, Δ. Καραμολέγκος (57′ Παπαγεωργίου), Δ. Μιχαηλίδης, Μακρής, Χρήστου.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κυριάκης, Μπουσδέκης, Δημούδης, Μαπάκης, Λιγωμένος, Λιτσένι, Πολύζος (87’ Θεολόγου), Οικονομόπουλος, Κάγια (46’ Μαυροκεφαλίδης), Σίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money