Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΜΑΡΚΟ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-0

Το 1-0 με απευθείας κτύπημα κόρνερ του Καλιανιώτη στο 59'
Με τον αέρα σύμμαχο στο β’ ημίχρονο, η Μαρκό ξεπέρασε στο γήπεδό της το εμπόδιο της καλοστημένης Μάχης Μαραθώνα με 2-0. Η προσωπικότητα του Κοντογιάννη, οδήγησε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα του Μαρκοπούλου στη νίκη! Ήταν ο «ιθύνων νους», που με την εμπειρία και ωριμότητά του, έφτιαχνε το παιχνίδι της Μαρκό και δεν μπορούσαν εύκολα να τον ανακόψουν οι αντίπαλοί του (άσχετα αν στο 15’, λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς συμπαίκτες του, έπρεπε να δει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα). Πάντως, ο δυνατός βόρειος άνεμος (πολλών μποφώρ), βοήθησε αποτελεσματικά ώστε να φύγει η μπάλλα μέσα από τα χέρια του –εξαιρετικού κατά τα άλλα- νεαρού τερματοφύλακα Βοτσίδη, στο κτύπημα κόρνερ του Καλιανιώτη στο 59’, με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι. Το 2-0 σημείωσε εντελώς απροσδόκητα ο Κοντογιαννόπουλος στο 65’, όταν προσπάθησε να περάσει κεφαλιά-πάσσα προς τους επιθετικούς του αλλά η μπάλλα αναπήδησε και με τον αέρα μπήκε στα δίχτυα, περνώντας πάνω από τον εμβρόντητο Βοτσίδη!
Το εικοσάλεπτο 46’ – 65’ ήταν το καλύτερο της Μαρκό και το εκμεταλλεύθηκε αναλόγως. Στο α’ ημίχρονο είχε και η Μάχη δύο ευκαιρίες, που «σπατάλησε» ο νεαρός φορ Μεταξάς.
Διαιτητές: Διαγγελάκης, (Μήταρης, Παπαδιώτης).

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου (25’ λ.τρ. Δημογιάννης), Λιούμης, Μεγαγιάννης (80’ Καραούλης), Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Αθ. Τσώνης, Ντίνος (46’ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα (85’ Κατούντας), Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας (90’ Λεοντιάδης), Καραλής Τσάλε, Νταής, Μεταξάς (65’ Καρακώστας), Μίχας, Γρίβας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money