Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-3

Στιγμιότυπο από το πρόσφατο ματς Νίκης Δροσιάς - Καλυβίων 2-0
Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη, με 3-1 στο Καπανδρίτι, πέτυχε η εμφανώς βελτιωμένη Νίκη Δροσιάς. Άτυχο αποτέλεσμα για το Καπανδρίιτι, που αγωνίσθηκε άλλη μια φορά με αρκετές απουσίες. Παίζοντας με 10 παίκτες από το 35’ η Νίκη Δροσιάς, είχε σε κέφια τον σκόρερ Πιπέρα αλλά και τους περισσότερους βασικούς της παίκτες!
Στο 18’ ο Πιπέρας έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Αλλά στο 35’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ, όταν ο Παναγιωτίδης προσπάθησε να κόψει, εντός περιοχής, την πορεία της μπάλλας με το χέρι! Ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη για τον παίκτη της Νίκης. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο έμπειρος Κομιώτης, και ισοφάρισε 1--1.

Στο β’ ημίχρονο, παρότι η Νίκη έπαιζε με 10, κατάφερε με αντεπίθεση στο 60’ να προηγηθεί και πάλι με τον Πιπέρα. Μετά το γκολ αυτό, το Καπανδρίτι πίεσε ασφυκτικά, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά στο 75’ δέχθηκε κι άλλο τέρμα! Σκόρερ ήταν ο Χατζής. Έτσι, εδραιώθηκε η επιβολή της Νίκης Δροσιάς, που βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά.

Διαιτητές: Μινάι, (Β. Γαλάνης, Γεωργούτσος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money