Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1-3



Με συνεχή βροχή και κρύο, έγινε το ματς της Νέας Μάκρης, που κέρδισε ο δυνατός και πιο τυχερός Αχιλλέας, με 3-1. Ο Εθνικός είχε καθολική υπεροχή στο α’ ημίωρο αλλά η ακύρωση ενός τέρματος –κανονικού κατά τους γηπεδούχους- του Στεφανίδη (15’) ως οφσάιντ, ήταν αρκετή για να σπάσει την ψυχολογία των παικτών του. Πάντως και στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες.
Ο Αχιλλέας ήταν αγωνιστικός, κι εκμεταλλεύθηκε λάθη των γηπεδούχων. Πέτυχε στο 35’ και το 40’ δύο γκολ με σκόρερ τους Νάστο και Τσιάκαλο αντίστοιχα. Παρά το ψυχολογικό προβάδισμα του α’ μέρους, ο Αχιλλέας συνέχισε συντηρητικά, χωρίς να ανοιχτεί στην επίθεση.
Συνέχισε να πιέζει ο Εθνικός και κατάφερε να μειώσει στο 63’ με πλασέ του Μπομπέι.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Μπούσκο στο 72’, μετά από κτύπημα κόρνερ. Έγινε λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Εθνικού, η μπάλλα πέρασε ανάμεσα στους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα. Στο μεταξύ, ο Πίστας (που μπήκε αλλαγή) από το 65’ (μέχρι τέλους του αγώνα) αιμορραγούσε στο κεφάλι λόγω κτυπήματος με συμπαίκτη του, ενώ στο 70’ κτύπησε και ο Στεφανίδης!
Οι διαιτητές Ανδ. Βλάχος (Α. Γαλάνης, Χόικας), χωρίς να κρίνουν το αποτέλεσμα, άφησαν παραπονούμενους τους ηττημένους.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος, Μαγγίνας, Αηδόνης (30’ Ελευθερίου), Χρ. Παπαδόπουλος, Ντελιάι, Μπομπέι, Σπανομαρίδης, Στεφανίδης (70’ Μπαλές), Μασούρας (60’ Πίστας), Ζιάγκος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Αναγνωστόπουλος, Σταφυλάς, Σκούταρης, Ξενάκης, Ε. Σταυρόπουλος, Μπούσκος, Νάστος (72’ Παπαχρήστου), Τσιάκαλος (87’ Παπαναστασίου), Περράκης, Φούντας, Σταματόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money