Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-1

Μετά από δυνατό παιχνίδι, οι ομάδες μοιράσθηκαν γκολ και βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με 5 «μικρούς», επειδή είχαν απώλειες 4 βασικών παικτών λόγω αποβολών (!) αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με τέρμα του Αποστολάκη.
Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν συγκριτικά καλύτερη απόδοση στο α’ ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του (44’), με πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής αντί για επιθετικό φάουλ, αφού στη φάση αυτή τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Γ. Στεφανής. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Κάππος.

Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός πίεσε και δημιούργησε 1-2 καλές ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής Βακκάς, σύμφωνα με την άποψη των γηπεδούχων, έκανε λάθος υπόδειξη στο πέναλτυ, επειδή υπήρξε σπρώξιμο του επιθετικού, που δεν είδε. Βοηθοί ήταν οι Μπουξμπάουμ, Περδίκης.

ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Σαχσανίδης, Κατερίνης, Ανδριανός, Γ. Στεφανής (44’ λ.τρ. Κανατάς), Τσέλια, Μέγας, Ανυφαντής, Παπαγεωργίου, Αλούση.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Λάβδας, Τσαμουρτζής (80’ Γιαννούλης), Ευαγγελινός, Τσαλδάρης, Ντιόπ, Πάσσαρης, Κάππος, Προβίδης, Αθανασόπουλος (78’ Γ. Παπάζογλου), Δ. Παπάζογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money