Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0

Πολύ σημαντική ήταν η νίκη 1-0 του γηπεδούχου Αυλώνα, επί της Λαυρεωτικής, που την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι μεταγραφές του Δεκεμβρίου αποδείχθηκαν υπερχρήσιμες για την ομάδα του Αυλώνα, διότι βοήθησαν στην ανοδική του πορεία. Η Λαυρεωτική είχε πέντε βασικές ελλείψεις! Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή (παρότι ανέτοιμος) ο Παπαγεωργίου, ο οποίος υπέστη δύσκολη εγχείρηση όταν έσπασε την επιγονατίδα του σε τροχαίο δυστύχημα, πριν από 8 μήνες!
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Αυλώνας ήταν επιθετικός, κράτησε καθαρή υπεροχή, κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Νουόμπα. Στη μία απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Καραμολέγκος. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα. Οι αντίπαλοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους. Η Λαυρεωτική ισορρόπησε την κατοχή της μπάλλας, αλλά το γκολ που έκρινε το νικητή της συνάντησης ήλθε από τους γηπεδούχους. Σκόρερ ήταν στο 60’ ο νεαρός Αντώνης Λέκκας, με μακρινό σουτ-λόμπα.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν (65’) σουτ του Ζαγουρή στο δοκάρι και άουτ. Στο 70’ ο Νουόμπα ήλθε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και στο 85’ ο Χρήστου παραλίγο να ισοφαρίσει αλλά η κεφαλιά του έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ικανοποίησαν με την διαιτησία τους οι Βικτωράτος, (Διαμάντι, Χριστοδούλου).

ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλαιοσπύρος, Τσέλιος, Κούλιας, Οικονομίδης, Ελευθεριάδης, Α. Λέκκας (89’ Βλάχος), Καραδήμος, Nουόμπα, Μπενετάτος, Μπαμπαλίου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Α. Καραμολέγκος, Δρούγκας, Χουσεΐν, Παντελιάς, Πάνου, Παπακωνσταντίνου, Τζώρας, Δ. Καραμολέγκος (62′ Παπαγεωργίου), Ζαγουρής (75’ λ.τρ. Δρογγίτης), Δ. Μιχαηλίδης, Χρήστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money